Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dilluns, 5 de novembre de 2012

PASTISSETS HALLOWEEN DUKAN


Avui porto una recepta amb retard, m'ha estat impossible publicar-la abans però penso que val la pena posar-la encara que ja hagi passat Halloween. Pot servir molt bé per qualsevol festa infantil (encara que els nens no facin dieta, segur que els hi agradaran molt i mal no els farà) o per què no... una festa de disfresses!
Aquests pastissets especiats son molt bons i ara que s'apropa Nadal i sembla que vingui més de gust aquest tipus de postres es poden adaptar fent servir motllos nadalencs i colorants adequats al tema.
Espero que us agradin.

RACIONS: 2
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 1,5 CS segó de civada per persona.
TOLERATS: 1 tolerat per persona ( pudding)

Ingredients:
Base:
3 CS segó de civada
2 CS pudding vainilla sense sucre (o preparat per natilles)
1 CC llevat químic
1/2 CC bicarbonat
un polsim de sal
1/4 CC gingebre pols
1/4 CC nou moscada
1/4 CC clau pols
1 CC canyella pols
1 CS edulcorant líquid apte per cocció
2 ous
2 CS formatge batut 0%
1 CC aroma de vainilla
1 CC aroma xocolata
motllo silicona halloween

Cobertura:
2 CS formatge d'untar 0%
2 CS edulcorant en pols
colorants alimentaris taronja, lila
pinzells alimentaris per decorar

Elaboració:
Base:
  • Pre-escalfar forn a 180º.
  • Barrejar tots els ingredients secs: civada, pudding, llevat, bicarbonat, sal i espècies.
  • En un altre bol, batre els ous amb l'edulcorant líquid, formatge i aromes.
  • Incorporar els ingredients secs amb els líquids. Barrejar bé.
  • Posar la massa dins els motllos i fornejar 15 minuts.
  • Deixar reposar 5 minuts dins el motllo, desmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.
Cobertura:
  • Barrejar el formatge amb l'edulcorant i separar en tres parts.
  • La primera part la deixem tal qual.
  • A la segona part li afegim una gota de colorant taronja.
  • A l'última part li afegim una gota de colorant lila.
Muntatge:
  • Decorar els pastissets al gust amb les cobertures i l'ajut dels pinzells.
Nota:  Aquests pastissets s'han de menjar ràpid perquè la massa absorbeix la cobertura i no queden macos. De totes formes, si us sobren no els llenceu, encara que hagin perdut la vistositat són bons igual.





Salrito.com

2 comentaris :