Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 29 de novembre de 2012

BRAÇ DE GITANO DE VAINILLA DUKAN




Aquesta recepta és molt fàcil de fer i dona molt joc ja que es pot fer de diferents gustos tant el braç de gitano com el farcit i canviara totalment, inclús es pot fer salat que també queda molt bo.
El cas és que no tenia massa temps per cuinar i el meu home m'estava mirant amb ulls de gatet abandonat mentre em deia: "Faràs alguna cosa bona pels postres?" No em vaig poder resistir al xantatge i mirant el que tenia per la cuina se'm va acudir fer aquest braç.
Hi ha varies receptes per fer el pa de pessic, jo vaig fer servir una molt senzilla i sense cap gust ja que el farcit era potent: pudding de vainilla del Lidl (podeu fer servir qualsevol preparat de pudding o natilles sense sucre que tingueu).
Més fàcil impossible!


RACIONS: 4
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 tolerat per persona del pudding

Ingredients:

2 ous
2 clares
una mica de sal
1/2 l. llet desnatada
1 sobre de pudding de vainilla sense sucre (en el meu cas del Lidl)
1 CS edulcorant líquid apte per cocció
Guarniment:
1 CS formatge d'untar
1 CS xarop de xocolata light (Walden Farms, Alcitrus)

Elaboració:
  • Pre escalfar forn a 180º.
  • Separar clares dels rovells i muntar totes les clares amb la sal (un polsim) a punt de neu fort. Reservar.
  • Batre els rovells fins que escumeixin.
  • Barrejar rovells amb les clares a poc a poc perquè no baixi molt.
  • Estendre la massa sobre una plata de forn folrada amb paper vegetal.
  • Fornejar uns 8 minuts (s'ha d'anar en compte perquè es crema de seguida).
  • Retirar el paper i enrotllar perquè prengui forma abans que es refredi. Reservar.
  • Preparem el pudding seguint les instruccions de l'envàs i ho deixem refredar uns 10 minuts.
  • Desenrotllar el pa de pessic, estendre el pudding per sobre i tornar a enrotllar.
  • Envolcallar amb film de cuina perquè no es deformi i deixar a la nevera fins el moment de servir.
  • Per fer el guarniment barregem el formatge amb el xarop, el posem en una màniga pastissera i decorem (També es podria fer amb formatge d'untar, cacau en pols sense sucre i edulcorant).





Salrito.com

7 comentaris :

  1. Madre mia ! que pinta tiene, se ve riquisimo.

    ResponElimina
  2. Delicioso y más para una adicta al chocolate como yo.
    Un besazo.

    ResponElimina
  3. sano y bien rico! estos son unos postres para tener siempre presentes

    ResponElimina
  4. Que bueno ,Mary!!Yo quiero que seas mi madre!!!jajaja

    ResponElimina
  5. Bueno y bien sano y postre solucionado
    peto

    ResponElimina
  6. Ummm que pintaaa ademas seguro esta de muete relentaaa te ha quedado de lujo ,me llevo un caxin virtual para la merienda.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina