Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dimarts, 27 de novembre de 2012

PASTIS DE TONYINA I COLIFLOR AMB SALSA DE PEBROT I ALBERGÍNIA






Aquest pastis és una creació de Marieta de Yes - I - Dukan i encara que la coliflor no és una verdura que m'agradi gaire, reconec que feta d'aquesta manera gairebé ni es nota. Esta molt i molt bo.
Vaig fer alguns canvis a la recepta però bàsicament és la mateixa, si voleu veure l'original feu clic aquí.

RACIONS: 6
FASE: PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS maizena per persona

Ingredients:
1 coliflor
3 llaunes de tonyina sense oli
1 terrina de formatge d'untar light
6 CS formatge batut 0%
50 gr. formatge rallat light
2 ous
5 clares d'ou
4 CS maizena
2 CS gluten de blat
1 sobre llevat químic
sal
pebre
aroma de formatge (opcional)

Elaboració:
  • Pre escalfar forn a 180º.
  • Separar la coliflor en ramillets i triturar-la amb un processador o picar-la molt petita amb ganivet.
  • Batre els ous amb les clares i barrejar amb la coliflor i la resta d'ingredients.
  • Posar en un motllo i fornejar 1 hora a 180º (Per quantitats, a mi em van sortir dos motllos. Un tipus plum cake i altre rodo de 22 cm).
  • Deixar refredar en motllo i desmotllar.
  • Servir fred o calent al gust acompanyat d'alguna salsa. En aquest cas una Salsa de pebrot i albergínia.

Així és com queda la coliflor triturada

Tots els ingredients barrejats

Acabats de fer

9 comentaris :

  1. con lo que me gusta la coliflor este pastel tiene que estar de muerte, bicos

    ResponElimina
  2. que pastelito más bueno, me enantan estos así son suaves y los ingredientes muy apetecibles.
    besos guapa

    ResponElimina
  3. Ho hauré de fer, perque no faig gaire coliflor. Em quedo pel teu blog.
    Petons.

    http://hogardiez.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. La coliflor no es lo mío, pero así tiene q estar bien rica.
    Un besito.

    ResponElimina
  5. Super esponjosa y tierna...buenisima!!!!!
    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  6. Se ve muy bien, muy rico.
    A mi la coliflor me gusta rebozada o simplemente cocida con mayonesa. Asi no la he probado.
    Estoy de sorteo: 3 copas MeLuna y Bonos para gafas Firmo.

    http://anyolcocina.blogspot.com.es/2012/11/sorteo-3-copas-meluna.html?utm_source=BP_recent

    http://anyolcocina.blogspot.com.es/2012/11/firmoo-sorteo-internacional-de-20-vales.html?utm_source=BP_recent

    ResponElimina
  7. si la coliflor m'agrada ..... aquesta recepta m'encantarà

    ResponElimina
  8. Pero que rico pastel, la verdad es que me ha parecido una combinación muy muy rica. Me gusta la coliflor de cualquier forma y esta es una forma diferente de tomarla.

    Besitos,

    ResponElimina
  9. Me encanta este pastel y sobre todo la coliflor!!!!!!!!!besos.

    ResponElimina