Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dimecres, 2 de gener de 2013

BASTONETS DE POLLASTRE DUKAN



Aquesta recepta pretenia ser unes croquetes i al final, per mandra de fer la beixamel, van acabar sent uns bastonets de pollastre al forn.
Ens ho vam menjar per sopar acompanyats d'una amanida però també poden servir com aperitiu fent els bastonets més petits.
És una forma de menjar un pit de pollastre d'altre forma que no sigui a la planxa i fer més variada la dieta.
Espero que us agradi.


RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/5 CS lli per persona

Ingredients:
1 pit de pollastre gran
1 ou
2 formatgets light
1/2 ceba
1 CS tomàquet triturat
orenga
3 CS de lli mòlt
espècies al gust
mostassa
sal
pebre

Elaboració:
  • Separar clara del rovell.
  • Batre amb batedora el pollastre, ceba, tomàquet, sal, pebre, 1 cullerada de lli, clara d'ou, orenga, espècies i mostassa.
  • Tallar el formatgets en tres trossos cada un d'ells.
  • Preparar sis trossos de paper vegetal  (de la mida que volguem els bastonets i dividir la barreja de pollastre entre ells donant-li forma de bastonet.
  • Fer un forat al mig de cada bastonet i col·locar un trosset de formatge. Tancar.
  • Amb l'ajut del paper, acabar de donar forma.
  • Preparar un plat amb el rovell batut i altre plat amb la resta del lli mòlt.
  • Amb l'ajut d'un pinzell arrebossar amb l'ou, espolvorejar lli molt per sobre i col·locar sobre una plata de forn.
  • Enfornar a 200º uns 25 minuts (fins que quedin daurats).
Preparat l'ou batut i el lli molt
    Els bastonets ja arrebossats amb ou abans de posar el lli.



3 comentaris :

  1. que ricooooooooooo ¿y eso es de dieta?

    feliz año, besos

    ResponElimina
  2. es entrar en tu blog y irme muy sorprendida siempre, una vez más, gracias!

    ResponElimina
  3. Que buena pinta, esta la hagoooo ;)

    ResponElimina