Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dilluns, 14 de gener de 2013

CUPCAKES DE XOCOLATA AMB TARONJA I COINTREAU

Ingredients:

2 ous
140 gr. sucre
115 gr. farina
120 gr. mantega sense sal
2 1/2 cacau sense sucre
1 CC llevat químic
60 ml llet
1 CC aroma de vainilla
1 CS Cointreau
ratlladura de mitja taronja

Elaboració:
  • Pre escalfar forn a 180º i preparar les càpsules dins els motllos.
  • Barrejar llet amb vainilla i Cointreau.
  • Barrejar i tamisar en un bol la farina, cacau i llevat. Reservar.
  • Batre la mantega amb el sucre fins obtenir una crema.
  • Afegir els ous d'un en un sense deixar de batre.
  • Afegir la meitat de la barreja de farina i quan estigui incorporada afegir la llet. Batre bé.
  • Afegir l'altra meitat de la farina fins incorporar-la totalment.
  • Omplir els motllos fins 2/3 de la seva capacitat.
  • Fornejar 20 minuts.
  • Deixar 5 minuts dins els motllos fora del forn.
  • Desmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada