Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dimecres, 4 de setembre del 2013

RED VELVET II (APTE PER A DUKAN)





M'encanten els pastissos Red Velvet! Malgrat la quantitat de colorant que porta i malgrat la dieta, els he seguit fent i menjant habitualment.
És cert que en substituir la farina per civada no queda tan esponjós però tampoc queda com per plorar, jeje. Al contrari, és molt i molt bo i desitjable.

Aquest Red Velvet que us porto avui neix d'un dia d'inspiració romàntica. Volia seguir conquistant al meu home per l'estómac :) i va sortir aquest modelet i sabeu una cosa ..... Funciona!
Tinc home fins al següent pastís! Jejeje, és broma. La veritat és que li va agradar molt i ja m'esta demanant que ho torni a fer.

L'elaboracíó no és complicada, encara que si una mica laboriosa perquè s'ha de fer el pa de pessic, almívar i cobertura. No us espanteu per això, ja que el resultat val la pena i dona molt de si. Amb aquestes quantitats surten entre 6 i 8 racions (depèn de com ho talleu).
El Red Velvet original no porta almívar, ho sé. ¡Que ningú s'esquinci les vestidures! Però és l'única forma a Dukan de fer que un pa de pessic d'aquest tipus no quedi ressec. Així que penso que és una transgressió lleu :)  I si no ... ja em direu.

Si sobra a la nevera pot durar un parell de dies ben tapat amb film, encara que conforme va passant el temps es va ressecant. El meu marit va acabar mullant en la llet :)

En fi, que no m'allargo més, espero que ho gaudiu.

RACIONS: 6
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 1 CS civada i 1/2 CS de blat per persona
TOLERATS: Aproximadament 1/4 CS de cacau per persona

Ingredients:
Pa de pessic:
6 CS segó de civada mòlt
3 CS segó de blat mòlt (o lli mòlt si us agrada més)
4 CS llet en pols desnatada
2 CS de cacau desgreixat sense sucre
1 sobre de llevat químic
3 CS llet desnatada líquida
1 iogurt natural desnatat
2 CS de suc de llimona
2 ous
edulcorant líquid apte per cocció al gust (jo li vaig posar 3 CS)
1 CC d'extracte de vainilla
unes gotes d'aroma de mantega
2 CS de colorant vermell
Almívar:
125 ml. infusió de fruits vermells edulcorada i freda
Cobertura:
1 terrina de formatge d'untar light
1/2 CC aroma vainilla
edulcorant en pols al gust (jo li vaig posar 4 CS)

Elaboració:
Pa de pessic:
  • Preescalfar el forn a 180 º
  • Barrejar en un recipient els ingredients secs: la civada, llet en pols, el cacau i el llevat.
  • En un altre recipient, barrejar llet líquida, iogurt i la llimona. Deixar reposar 10 minuts.
  • Un cop passat aquest temps, afegir el colorant remenant bé.
  • En un bol gran batre els ous amb l'edulcorant líquid fins que doblin el volum.
  • Afegir l'aroma de vainilla i mantega, barrejar bé.
  • Afegir la barreja d'ingredients secs i la barreja de iogurt acolorida poc a poc, per parts i remenant perfectament per no evitar els grumolls.
  • Greixar un motllo rodó (el meu feia 20cm) amb esprai desmotllant o folrar amb paper vegetal.
  • Bolcar la massa en motllo i coure al forn a 180 º durant 25 minuts (comprovar la cocció amb un escuradents, si surt net llest, si no deixar una mica més).
  • Desemmotlleu i deixar refredar sobre una reixeta.
Cobertura:
  • En un bol barrejar amb una espàtula suaument el formatge, aroma i edulcorant (provar i afegir edulcorant al gust).
  • Remenar fins aconseguir una barreja homogènia.
  • Tapar amb paper transparent i deixar refredar a la nevera una hora perquè s'endureixi.
Muntatge:
  • Quan el pa de pessic estigui ben fred, l'anivellem i tallem en dos discos (reservar les molles de pa de pessic per decorar).
  • Amarar els melindros amb l'almívar.
  • Untar amb crema de formatge un dels discos i tapar amb l'altre (amb compte, a l'estar humits es trenquen fàcilment).
  • Cobrir tot el pastís amb crema.
  • Decorar amb les molles de pa de pessic al gust.
  • Deixar a la nevera fins al moment de servir.






Salrito.com

18 comentaris :

  1. T'ha quedat xulíssim, i pels ingredients veig que ha de ser força lleuger!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho és, així no em de patir pels kilos de més.
      Muacs

      Elimina
  2. Hola de nuevo Maryar,me parece muy apetecible este red velvet,esta tremendo¡¡
    Peto

    ResponElimina
  3. Hola Maryar ¿qué tal las vacaciones? menuda tarta rica que has preparado, ahora mismo me presento allí para probarla, eso sí, llevo el café ajajaj...besitos guapa

    ResponElimina
  4. Que pinta más rica, quien diría que se puede comer en una dieta.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  5. Te ha quedado muy bonita y con menos calorías que la versión original cosa que es de agradece, también se ve esponjosa.
    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No queda esponjoso como un bizcocho de harina, pero al estar humedecido con el almíbar queda rico.

      Elimina
  6. Jajajja, segur que amb aquest pastis esta mes que conquistat. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això penso, estic creant un postreadicte, jeje
      Muacs

      Elimina
  7. Guaaauuu dan ganas de liarse a dentellas con el monitor y lo mejor de todo es que tiene menos calorias.
    Te ha quedado de relujo.
    Bicos mil y feliz finde.

    ResponElimina
  8. Me encanta el Rec Velvet y si además lo has hecho adaptado a la dieta mucho mejor. Veo que a pesar de haber modificado los ingredientes para esa adaptación, el resultado merece la pena.

    Un besote,

    ResponElimina
  9. A mi también me encanta el red velvet, es una debilidad, te ha quedado precioso y ese corte, de vicio!

    ResponElimina