Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 12 de setembre de 2013

ROTLLETS DE SALMÓ (APTE PER DUKAN)



La recepta d'avui és de cuina de reciclatge. Que amb els temps que corren no es pot llençar res!

Rondava per la nevera un tros de salmó que havia fet a la planxa i que no semblava desitjable, ja sabeu que el fred conserva però també resseca i molt més en el cas del salmó que ja de per si queda sec quan es fa a la planxa .

Estava pensant que fer amb ell quan vaig veure el pot de clares d'ou i es va fer la llum :) ¡Unes creps farcides! Aixi dons el salmó amb una mica de salsa, en aquest cas tàrtara que amb el peix va de luxe va ser el farcit del dia.
La veritat és que va ser un èxit a casa. ¡Llàstima no haver tingut més salmó per fer el doble de quantitat!

Aquesta recepta serveix per fer amb qualsevol peix, per descomptat, i en el cas que no estigueu a dieta, podeu fer-ho amb creps normals i fins i tot amb les que venen ja fetes.

Hi ha moltes receptes de creps Dukan per la web, però jo gairebé sempre faig les que públic Maria a Youtobe inventades per David ja que són aptes des atac i molt versàtils. La meva única modificació és que substitueixo l'ou per clares per la resta tot igual.

Espero que us agradin!

RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE

Ingredients:
Creps:
6 CS llet en pols desnatada
8 clares d'ou
sal
una mica d'oli (jo vaig fer servir spray antiadherent)

Farcit:
1 tros de salmó fet (150 gr)

Salsa:
2 terrines petites de formatge de Burgos 0%
1 ou dur
5 o 6 cogombrets en vinagre
3 o 4 cebetes en vinagre
2 o 3 tàperes (o més si us agrada el seu gust)
sal
pebre

Decoració:
Ketchup light (opcional)

Elaboració:
Creps:
  • Barrejar tots els ingredients.
  • Escalfar una paella, greixar lleugerament.
  • Tirar 2 o 3 cullerades de mescla i estendre.
  • Quant estigui daurada la crep, capgirar (és un procés molt ràpid, al no portar farines es fan en un tres i no res)
  • Repetir fins acabar la mescla.
Salsa:
  • Triturar tots els ingredients.
Muntatge:
  • Triturar el salmó amb una mica de salsa perquè quedi melós (jo li vaig posar 2 cullerades).
  • Omplir les creps amb el salmó.
  • Tallar a trossets més o menys iguals.
  • Col · locar en una safata i decorar amb salsa tàrtara i unes gotes de ketchup light.






Salrito.com

5 comentaris :

  1. Esa mezcla de sabores me encanta, tiene una pinta espectacular.

    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  2. ostres ara m'has fet ganes de menjar creps!! ja se que fer per dema sopar!! petons

    ResponElimina
  3. Una bona forma d'aprofitament i a més molt bona!
    Petons!

    ResponElimina
  4. Molt interessant el salsejat de les crêppes!!!

    ResponElimina