Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dimecres, 5 de novembre del 2025

XAMPINYONS FARCITS APTES PER A DUKAN

Els xampinyons es poden fer de moltes formes i gairebé totes queden molt bé.
La recepta d'avui apart de bona és ideal per aprofitar restes que restin per la nevera, us aseguro que ningú s'adonarà que el farcit dels xampinyons son les sobres de pollastres o peix del dia anterior.

Si us agrada també li podeu posar una mica de formatge ratllat per sobre cinc minuts abans de treure del forn.

Què vagi de gust!

RACIONS: 2
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE

Ingredients:
8 xaminyons grans
200 gr de gambes, peix, pit de pollastre, restes d'embotits... (al gust o segons el que tingueu a la nevera)
1 all
1/2 ceba
1/2 pebrot verd
sal
pebre

Elaboració:

  • Pre escalfar el forn a 180º.
  • Treure les tiges dels xampinyons.
  • Picar les tiges dels xampinyons amb la resta d'ingredients.
  • Sofregir a una paella lleugerament engreixada (unes gotes d'oli estesas amb paper de cuina) fins que estigui tot mig fet.
  • Farcir els barrets dels xampinyons amb la barreja anterior.
  • Fornejar vint minuts. 
  • Servir calent.








Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada