Avui porto un paté que he fet moltes vegades des que vaig començar amb la dieta, ja que al meu home li torna boig i és una bona opció per untar el pa dukan per esmorçar, fer uns canapes o barrejar amb la carn d'un farcit.
La recepta la vaig veure al blog Adelgazar con Proteinas i amb alguna variació, és una de les meves imprescindibles.
Reconec que al principi em va fer una mica d'angunia perquè les vísceres i jo no som gaire amigues, però sempre he pensat que abans de dir que no t'agrada s'ha de tastar.
Així doncs si us pasa com a mi i us dona una mica de mania treballar amb fetges, crec que val la pena que feu un esforç, us aseguro que val la pena.
Aqui teniu la recepta.
RACIONS: 4
500 gr de fetgets, poden ser de pollastre o conill
100 gr pit de gall d'indi o pernil dolç
4 escalunyes o si no trobeu 100 gr de ceba dolça
3 gotes d'oli
75 gr de formatge batut 0%
2 CS de llet desnatada
Opcional (a triar un dels dos) :
Elaboració:
La recepta la vaig veure al blog Adelgazar con Proteinas i amb alguna variació, és una de les meves imprescindibles.
Reconec que al principi em va fer una mica d'angunia perquè les vísceres i jo no som gaire amigues, però sempre he pensat que abans de dir que no t'agrada s'ha de tastar.
Així doncs si us pasa com a mi i us dona una mica de mania treballar amb fetges, crec que val la pena que feu un esforç, us aseguro que val la pena.
Aqui teniu la recepta.
RACIONS: 4
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE
Ingredients:500 gr de fetgets, poden ser de pollastre o conill
100 gr pit de gall d'indi o pernil dolç
4 escalunyes o si no trobeu 100 gr de ceba dolça
3 gotes d'oli
75 gr de formatge batut 0%
2 CS de llet desnatada
Opcional (a triar un dels dos) :
- 2 CS de vi blanc
- 1 CS de ratlladura de pela de taronja o mandarina
Elaboració:
- Engreixar lleugerament una paella (tres gotes d'oli escampat amb paper de cuina) i saltejar a foc fort la ceba amb els fetgets donant voltes perquè no es cremi.
- Si hem triat fer la opció 1, afegir el vi just quan estiguin a meitat de cocció. Si no, afegir dues cullerades d'aigua o brou.
- Deixar al foc fins que estiguin els fetgets cuinat (si veiem que se'ns enganxa li posem una mica més d'aigua o brou).
- Quan estigui fet, retirar del foc i col·locar al vas de la batedora.
- Abocar a la paella, encara calenta, la llet i remenar per tal d'agafar tots els sucs i les restes i ho afegim també a la batedora.
- Afegir el formatge i en el cas d'haver escollit l'opció 2, la pela de taronja.
- Triturar fins deixarlo amb la textura que ens agradi, jo ho prefereixo fi (si està molt espès es pot afegir una mica més de llet).
- Abocar en un motlle (jo un tapper rectangular) i deixar refredar abans de deixarlo a la nevera.
- Deixar a la nevera un mínim de quatre hores (millor d'un dia per altre).







Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada