Avui un senzill pastís de tonyina i gambes que podeu fer servir com aperitiu o primer plat o perquè no, per esmorçar al mati.
Aquest pastissos van molt bé per portar amb carmanyola si sortim fora o per anar a treballar.
Sols o acompanyats de una salsa de la vostre elecció son un plat ple de proteines fàcil de fer i que solen agradar a tothom.
Espero que us agradi!
RACIONS: 4
200 gr de tonyina al natural
100 g de gambes cuites pelades
3 ous
3 CS de formatge batut 0%.
¼ got de llet desnatada
1 CC de llevat en pols
pebre
herbes provençals
Elaboració:
Aquest pastissos van molt bé per portar amb carmanyola si sortim fora o per anar a treballar.
Sols o acompanyats de una salsa de la vostre elecció son un plat ple de proteines fàcil de fer i que solen agradar a tothom.
Espero que us agradi!
RACIONS: 4
FASE: ATAC, PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE
Ingredients:200 gr de tonyina al natural
100 g de gambes cuites pelades
3 ous
3 CS de formatge batut 0%.
¼ got de llet desnatada
1 CC de llevat en pols
pebre
herbes provençals
Elaboració:
- Pre escalfar el forn a 180º.
- Barrejar tots els ingredients.
- Abocar la barreja en un motlle per pastissos sobre un full de paper sulfuritzat o en un motlle de silicona sense res.
- Fornejar durant 30 minuts a 180º.
- Deixar reposar uns 10 minuts i desmotllar.
- Servir fred o calent al gust.







Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada