Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dimarts, 27 d’agost del 2013

VEDELLA AMB PEBRE VERMELL (APTE PER A DUKAN)


Ja han caigut les primeres pluges d'agost i ha baixat de cop la temperatura, cosa que s'agraeix. Encara que, espero que tinguem alguns dies bons de sol. ¡Que l'hivern és molt llarg!

Després d'un llarg estiu d'amanides i planxa, avui em venia de gust cuinar alguna cosa més consitent i he triat aquest plat de vedella que a casa ens agrada a tots.
És molt fàcil de fer i queda amb un gustet lleugerament picant (o no tan lleuger, segons se li tiri o no picant, jeje) i com tots els estofats queda millor d'un dia per l'altre i es pot congelar sense problemes.

Si ho fem en dies PV, podem afegir-li alguna verdura: pastanagues, bolets ...

Anem a cuinar!

RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE

Ingredients:
1/2 kg. de filet de vedella
3 cebes tallades en juliana
3 CS de formatge batut 0%
10 cl. de vi blanc
herbes provençals
3 CC de pebre vermell dolç
3 CC de pebre vermell picant
sal
pebre

Elaboració:
  • Sofregir les cebes a foc suau en una paella amb una mica d'aigua i sal.
  • Tallar la carn en trossets de 3 o 4 cm i daurar en una cassola lleugerament engreixada.
  • Afegir les cebes a la cassola amb el vi, herbes, pebres vermells, sal i pebre.
  • Remoure be, tapar la cassola i deixar coure a foc lent 1 hora.
  • Treure els talls de vedella i reservar.
  • Batre la resta i afegir el formatge sense deixar de batre.
  • Servir amb la vedella coberta amb la salsa.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada