Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dimarts, 5 de febrer de 2013

CORONA DE PA DE PESSIC LLEUGER AMB XOCOLATA



Avui us porto un pa de pessic improvisat per tardes de diumenge amb el cuquet inquiet :)

És fàcil de fer i queda bastant lleuger. En portar maizena i res de greix, queda una mica sec, ideal per mullar amb el cafè amb llet o xocolata desfeta però si no us agrada així, es pot humitejar amb almívar.

Què vagi de gust!


Ingredients:


4 ous
2 CS aigua calenta
150 gr. sucre
100 gr. farina
100 gr. maizena
2 CC llevat químic
mantega
un motlle de corona
xocolata de cobertura per decorar


Elaboració:

  • Tamisar la farina, maizena i llevat. Reservar.
  • Separar els rovells de les clares
  • Batre els rovells amb l'aigua i sucre fins a obtenir una crema.
  • Muntar les clares a punt de neu fort.
  • Incorporar la crema a les clares suaument perquè no es baixin.
  • Afegir la barreja de farina, barrejant suaument amb una espàtula.
  • Untar amb mantega el motlle i escampar-farina (es pot substituir per esprai desmoldador).
  • Abocar la barreja i enfornar a 180 º uns 40 minuts.
  • Treure del motllo i deixar refredar sobre una reixeta.
  • Quan estigui fred, desfer la xocolata al microones, a mitja potència i de 50 a 50 segons per evitar que es cremi.
  • Abocar per sobre del pastís i servir.



Tamisar la farina

Separar clares de rovells i muntar clares a punt de neu

Incorporar clares als rovells

Incorporar la farina

Al forn
Deixar refredar sobre una reixeta

8 comentaris :

  1. que esponjoso se ve!! genial con la capa de chocolate!!

    ResponElimina
  2. Hasta hace un año mas o menos no sabía lo que era el Pa pesic. Pero lo descubrí me encantó. Esta idea tuya de cubrirlo con chocolate, es fantastica, y tiene que estar de lujo.

    Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  3. Umm,irresistible con ese chocolatito derretido. Me quedo a probarlo.

    ResponElimina
  4. improvisat i bonissim, aquest pa de pessic

    ResponElimina
  5. Que bueno e irresistible !!!!
    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  6. muy bien te ha quedado y bien bueno
    beso

    ResponElimina
  7. Menuda pinta más irresistible, me encanta.
    Besos.

    ResponElimina
  8. Que rico se ve, para mojar en un cafetito.
    Un besito

    ResponElimina