Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dilluns, 31 d’agost del 2020

BROCHETA VERATA (APTE PER A DUKAN)




Aquesta és l'última recepta tradicional extremenya del prospecte que em van donar i com sempre, adaptada per Dukan.

La recepta original porta carn de porc en comptes de vedella.

Queden unes broquetes molt riques i gustoses aptes per als que estigueu a dieta i per descomptat per als que no ho estigueu.




RACIONS: 2
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS oli d'oliva per persona

Ingredients:
300 gr. carn de pollastre
300 gr. carn de vedella tendre (com per fer-la a la planxa)
200 gr. bolets o xampinyons
2 albergínies
pebre vermell de la Vera
1 CS mostassa
llimona
1 CS oli d'oliva
sal

Elaboració:
  • En un recipient fondo barrejar una mica de pebre vermell de la Vera picant amb el suc de mitja llimona, 1 cullerada de mostassa, 1 cullerada d'oli d'oliva, 1 CS aigua i sal.
  • Tallar les carns a daus i deixar macerar en l'adob un mínim de 3 hores.
  • Tallar les verdures a daus i reservar.
  • Cobrir les broquetes de fusta amb aigua (així després no es cremessin).
  • Un cop passat el temps, inserir alternativament els daus de carn i verdures a les broquetes.
  • Rostir a barbacoa ben calent, donant-li voltes sovint perquè es faci igual per tot arreu.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada