Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

diumenge, 18 de setembre de 2016

21 - KEKE DE IOGURT (APTE PER A DUKAN)


Avui us porto la recepta n º 21 del llibre La Pasteleria Dukan que com bé sabeu no és dels meus llibres preferits però m'he proposat fer totes les receptes, així que aquí va!.

Es tracta d'un pa de pessic bàsic. Canviant el gust del iogurt o de les aromes obtenim versions totalment diferents.
Si la massa la repartim en motlles de magdalenes també queda bé i és més fàcil repartir.

Sens dubte, és un bàsic que no podem deixar de provar.

RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 2 CS de civada per persona
TOLERATS: SENSE

Ingredients:
4 CS de segó de civada
5 ous
1 iogurt natural (o del gust que més us agradi)
6 CS de llet descremada en pols
2 CS de edulcorant líquid apte per a cocció
1 paquet de llevat químic
aroma al gust: nou, vainilla, flor de taronja...

Ingredients:

  • Pre escalfar el forn a 200º.
  • Barrejar els ingredients secs: salvat, llet en pols i llevat.
  • Afegir la resta d'ingredients fins que quedi tot incorporat.
  • Abocar en un motllo de silicona i fornejar a 200º uns 35 minuts (comprobar amb un escuradents, si surt net ja està si no deixar-lo una mica més).
  • Desmotllar i deixar refredar sobre reixeta.







Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada