Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dimecres, 15 de febrer de 2012

RED VELVET I (APTE PER A DUKAN)





VER LA RECETA EN CASTELLANO

RACIONS: 2
FASE:  CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA:  SENSE AVENA
TOLERATS: 1/2 CS maizena per persona

Ingredients:
Pa de pessic:
  3 ous
  2 CS llet en pols desnatada
  1 CS maizena
  2 CS edulcorant líquid
  1 iogurt maduixa
  2 CC llevat químic (ex. Royal)
  1/2 CC colorant vermell en gel
Crema:
  1/2 terrina de formatge d'untar tipus Philadelphia light (ex. Linessa)
  1 CS edulcorant en pols
  1 CS edulcorant líquid
  aroma de mantega


Elaboració:
  • Batre els ous i afegir la resta d'ingredients sense deixar de batre fins que quedi tot ben integrat.
  • Posar en 3 motlles de silicona petits.
  • Cuinar al microones 5 minuts a màxima potència.
  • Deixar refredar sobre una reixeta.
  • Tallar els tres pans de pessic per la meitat.
  • Preparar la crema batent el formatge d'untar amb els edulcorants i l'aroma fins que quedi semblant a una pomada. Reservar dins la nevera.
  • Col·locar un tros de pa de pessic en un plat com a base i untar amb la crema, cobrir amb altre tros de pa de pessic i tornar a untar amb crema.
  • Repetir fins acabar cobrint amb l'última part de pa de pessic.
  • Es pot decorar amb més crema.





Salrito.com



RECETA EN CASTELLANO

RACIONES:       2
FASE:                 PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA:             SENSE AVENA
TOLERADOS:   1/2 CS maizena por persona

Ingredientes:
Bizcocho:
  3 huevos
  2 CS leche en polvo desnatada
  1 CS maizena
  2 CS edulcorante líquido
  1 yogurt de fresa
  2 CC levadura química (ej. Royal)
  1/2 CC colorante rojo en gel
Crema:
  1/2 terrina de queso de untar tipo Philadelphia light (ej. Linessa)
  1 CS edulcorante en povo
  1 CS edulcorante líquido
  aroma de mantequilla

Elaboración:
  • Preparar la crema batiendo el queso de untar con los edulcorantes y el aroma hasta que quede tipo pomada. Reservar en nevera.
  • Batir los huevos y añadir el resto de ingredientes sin dejar de batir hasta que todo quede bien integrado.
  • Verter en 3 moldes de silicona pequeños.
  • Cocinar al microondas 5 minutos a máxima potencia.
  • Dejar enfriar sobre una rejilla.
  • Partir los tres bizcochos por la mitad.
  • Colocar un trozo de bizcocho en un plato como base y untar con la crema, cubrir con otro trozo de bizcocho y volver a untar con crema.
  • Repetir hasta acabar cubriendo con el último trozo de bizcocho.
  • Se puede decorar con más crema.





Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada