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dimecres, 15 de febrer de 2012

PA AL FORN DE CARABASSA (PAN AL HORNO DE CALABAZA)


VER LA RECETA EN CASTELLANO

RACIONS: 4
FASE: ATAC, CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: CONTÉ LA RACIÓ DIARIA D'AVENA
TOLERATS:  SENSE TOLERATS

Aquesta recepta la vaig treure del blog DukanAdictos i vaig modificar el tipus d'edulcorant ja que a mi, l'edulcorant en pols no m'agrada gaire per cuinar.
Desitjo que us agradi, es realment deliciós i queda un pa de pessic molt lleuger.

Ingredients:
3 ous
1 clara d'ou
8 CS salvat d'avena
4 CS salvat de blat
6 CS llet en pols desnatada
edulcorant al gust
4 CS puré de carabassa
1 sobre de llevat químic (ex. Royal)
canyella al gust

Elaboració:
  • Pelar i tallar a trossos la carabassa.
  • Bullir-la en aigua o al vapor fins que estigui tova.
  • Escórrer l'aigua i triturar fins obtenir un puré.
  • Separar el rovell de les clares.
  • Batre les clares a punt de neu fort.
  • Precalentar el forn a 180º.
  • Dins un bol batre els rovells amb l'edulcorant i a poc a poc anar afegint els salvats, la llet en pols, el llevat i el puré de carabassa fins que tot quedi ben integrat.
  • Incorporar les clares a poc a poc amb moviments envolvents.
  • Posar la barreja en un motlle tipus plum cake de silicona preferentment.
  • Fornejar uns 40 minuts, desmotllar, donar la volta al pa, torna a posar al forn i fornejar 20 minuts més.
  • Deixar refredar sobre una reixeta.






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RECETA EN CASTELLANO

Esta receta la saqué del blog DukanAdictos y lo único que hice fue modificar el tipo de edulcorante porque a mi el edulcorante en polvo no me gusta demasiado para cocinar.
Espero que os guste, es realmente deliciosa y queda un bizcocho muy ligero.

RACIONES:  4
FASE: ATAQUE - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: CONTIENE LA RACIÓN DIARIA DE AVENA
TOLERADOS:  SIN TOLERADOS

Ingredientes:
3 huevos
1 clara
8 CS salvado de avena
4 CS salvado de trigo
6 CS leche en polvo desnatada
edulcorante líquido al gusto
4 CS puré de calabaza
1 sobre de levadura química (ej. Royal)
canela al gusto

Preparación:
  • Pelar y cortar la calabaza y cortar a trozos.
  • Cocerla en agua o al vapor hasta que quede tierna.
  • Escurrir el agua y triturar hasta hacer un puré.
  • Separar las yemas de las claras.
  • Batir las claras a punto de nieve fuerte.
  • Precalentar el horno a 180º.
  • En un bol batir las yemas con el edulcorante e ir añadiendo poco a poco los salvados, la leche en polvo, levadura y el puré de calabaza sin dejar de batir para que quede todo bien integrado.
  • Incorporar las claras poco a poco con movimientos envolventes.
  • Verter la mezcla en un molde tipo plum cake de silicona preferentemente.
  • Hornear unos 40 minutos.
  • Desmoldar, dar la vuelta al pan, volver a poner al horno y hornear 20 minutos más.
  • Dejar enfriar sobre rejilla.





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