Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dilluns, 1 de juliol del 2013

PASTÍS DE FORMATGE AL CARAMEL DUKAN




Aquesta recepta és una adaptació d'un pastís del bloc Recetas Dukan, Mis Dukan de Montse del Campo. Vaig modificar una mica els ingredients per adaptar-lo al meu gust i el resultat va ser molt bo.
Es un pastís fred que bé molt de gust després de dinar pel gustet a cafè dels caramels i que has de fer un gran esforç per no menjar-ho tot de cop.
Espero que us agradi.

RACIONS: 4
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1 CS de maizena (del preparat de flam) y 1/4 CC cacau per persona

Ingredients:
Caramel:
6 caramels de cafè sense sucre
1 CS d'aigua

Base:
2 sobres de preparat per a flams sense sucre
1 l. de llet desnatada
4 fulles de gelatina o 3 CS de gelatina en pols
1 terrina de formatge d'untar
500 gr. formatge batut 0%
2 formatgets light (tipus Sante, Caserio)
4 CS edulcorant líquid apte per a cocció
1 CC cacau en pols sense sucre i desgreixat
1/2 CC cafè soluble

Elaboració:
Caramel:
  • Posar caramels i aigua en un motllo rectangular (tipus plum cake) i escalfar 1 minut. Reservar.
Base:
  • Hidratar la gelatina en aigua freda 5 minuts.
  • Barrejar el flam amb la llet freda i escalfar al microones 4 minuts.
  • Batre la preparació i escalfar 4 minuts més.
  • Afegir els formatges, edulcorant, cacau i cafè.
  • Batre bé fins que tot quedi integrat.
  • Escórrer la gelatina, afegir-hi 3 cullerades de la preparació anterior i barrejar bé (això es fa per temperar-la).
  • Afegir la gelatina a la preparació i barrejar bé.
  • Deixar refredar uns 15 minuts a temperatura ambient.
  • Bolcar en el motllo reservat amb el caramel líquid. 
  • Deixar a la nevera d'un dia per altre.


















Salrito.com

1 comentari :