Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dilluns, 10 de juny de 2013

FLAM DE CARABASSA (APTE PER A DUKAN)






Avui toca carabassa!

Fa setmanes que tenia a la cuina una carabassa, encara que la vaig comprar per fer-la de seguida, era tan maca que es va quedar de decoració. Però ahir li va arribar el torn i va acabar pelada, tallada i cuinada. ¡Pobreta!
Amb la carabassa cuita vaig fer varies coses, una d'elles és aquest flam. Fàcil de fer, de servir i de menjar. No li podem demanar res més!

Estic segura que si us animeu a fer-ho us agradara força.

Anem per feina!

RACIONS: 6
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: cacau gairebé inapreciable per persona

Ingredients:
500 gr. carabassa en cru.
200 ml llet descremada
3 CS llet en pols descremada
3 ous
edulcorant al gust
Cobertura (opcional):
1 CC cacau desgreixat sense sucre
1 CS formatge d'untar light
1 CC edulcorant líquid apte per a cocció

Elaboració:
  • Pelar i tallar la carabassa en daus i posar en un recipient apte pel microones.
  • Tapar amb film apte per a cocció i fer uns foradets amb un escuradents perquè surti el vapor.
  • Cuinar al microones 10 minuts (si no queda tova deixar-la una mica més).
  • Batre la carabassa amb la llet líquida i en pols, ous i edulcorant.
  • Abocar en les flameres i cuinar al forn a bany maria a 180º uns 40 minuts.
  • Deixar temperar i desmotllar.
  • Cobertura:
  • Barrejar tots els ingredients i escalfar al microones 30 segons.
  • Abocar per sobre dels flams.
Nota: 
Es podria fer al microones controlant la temperatura. Com a referència uns 20 - 30 minuts a mitja potència.






Salrito.com

3 comentaris :

  1. ooohh que bo ha de ser!! m'agrada molt la pinta que té i sa! apuntat! petons

    ResponElimina
  2. No he provat mai un flam de carbassa! Qué original!

    ResponElimina
  3. Cualquiera diria que una receta de dieta porque que pintaza!!

    Un besito,
    Sandra von Cake

    ResponElimina