Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dilluns, 20 de maig de 2013

OUS AL PLAT AMB PEBRE VERMELL DE LA VERA (APTE PER A DUKAN)


Avui una recepta tradicional extremenya adaptada per a Dukan.

La recepta original porta bacó i puré de patates en comptes de la coliflor i el pernil dolç que he fet servir jo.

Amb una llesca de pa Dukan, deliciós.

Aquesta recepta la tenia programada pendent de fer una foto, però ... No hi ha manera! Ens la menjem abans que pugui treure la maleïda foto.
Prometo que la propera vegada que la faci, prohibiré el pas a la cuina (perquè ningú piqui) i tindré la càmera a mà.
Disculpeu la molèstia.


RACIONS: 2
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE TOLERATS

Ingredients:
150 gr. carn picada
pebre vermell de la Vera
1 llauna de xampinyons laminats
150 gr. pernil dolç
unes gotes d'aroma de bacó
400 gr. coliflor
sal
una mica de llet
4 ous

Elaboració:
  • Fer un puré amb la coliflor coent en aigua amb una mica de sal i batre amb una mica de llet.
  • Barrejar la carn amb el pebre vermell i deixar que agafi el gust unes hores.
  • Passat el temps ofegar la carn amb els xampinyons i el pernil dolç tallat a tires en una paella greixada lleugerament amb oli d'oliva.
  • Quan estigui gairebé fet afegir unes gotes d'aroma de bacó.
  • Col·locar la barreja de carn en una cassola de fang o font per al forn.
  • Fer quatre buits i col·locar els ous en cru.
  • Escampar pebre vermell de la Vera i coure al forn a 200 º fins que la clara estigui quallada.
  • Servir calent.

5 comentaris :

  1. Bon día.
    Uns ous al plat, ummmmmm, bonissims

    ResponElimina
  2. El pebre de la vera em perd, Maryar... m'encanta! I amb ous al plat ha de quedar de conya.

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta!! :)

    Proposo canviar la coliflor per carbassa, si més no la textura és més semblant a la patata!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una bona proposta, ha de quedar molt bo també.
      Muacs

      Elimina