Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 25 d’abril de 2013

BAVAROIS DE CAFE DUKAN




RACIONS: 4
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 50 ml crema de llet per persona

Ingredients:

3 clares d'ou
1 CC aroma de vainilla
edulcorant al gust
4 petit suisse 0%
2 CS de cafè instantani
5 fulls de gelatina
200 ml de crema de llet 3% (o llet descremada)


Elaboració:


  • Deixar escórrer els petits suisse 20 minuts.
  • Hidratar la gelatina en aigua freda 5 minuts.
  • En un bol barrejar l'edulcorant, petit suisse i cafè.
  • Escalfar la crema de llet sense que arribi a bullir.
  • Retirar del foc i diluir la gelatina en aquest líquid.
  • Afegir la barreja de cafè i l'aroma de vainilla. Barrejar bé.
  • Muntar les clares a punt de neu fort.
  • Incorporar les clares a la barreja de cafè amb compte de què no baixin.
  • Col·locar en un motllo de silicona gran o motllos individuals.
  • Deixar a la nevera d'un dia per l'altre.

1 comentari :

  1. Una bona manera de no quedarse sense postres i que sigui café i postres a l'hora.
    Petons.

    ResponElimina