La primera vegada que vaig llegir alguna cosa sobre bescuits màgics va ser en la web de Directo al paladar i vaig pensar: "això ho he de fer jo". Al final no va ser així i ja en plena dieta em trobo amb una versió dukanizada d'aquest mateix postres al web de dukanautes. Havia de provar-la!
El resultat és un pastís amb 3 capes: la primera més compacta, la segona una crema i la tercena una mena de pa de pessic esponjós. A casa ens ha agradat a tots.
En la meva versió he suprimit les baies Goji que portava la recepta original perquè m'havia quedat sense elles i he afegit aroma de marsmallow per donar-li un altre toc.
Penso que com a variació es podria canviar els 500 gr de formatge batut per 250gr de formatge batut + 2 iogurts desnatats amb trossets de préssec i en comptes de l'aroma d'marsmallow una mica de preparat per te de préssec del Mercadona. Mmmmm sembla deliciós.
A veure que altres cosetes se us ocorren a vosaltres!
RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 15 gr. civada per persona
TOLERATS: 20 gr. maizena per persona
Ingredients:4 ous
1 CS d'edulcorant líquid apte per a cocció
40 gr de maizena
30 gr de segó de civada
100 gr de tofu tou
1 CS d'extracte de vainilla
1 CC aroma de marsmallow (o altre de la vostre elecció)
500 ml de llet descremada tèbia
1 mica de sal
Ingredients:
- Pre escalfar el forn a 160º.
- Separar les clares dels rovells.
- Muntar les clares a punt de neu amb un pessic de sal.
- En un bol barrejar els rovells amb l'edulcorant.
- Afegir el tofu, la maizena, el segó i l'extracte de vainilla. Barrejar bé.
- Afegir la llet calenta. Barrejar bé.
- Incorporar suaument les clares d'ou per tal que no baixi gairé.
- Volcar en un motllo tipus plum cake.
- Fornejar a 160º una hora.
- Deixar refredar completament i refrigerar 1 hora abans de desemmotllar.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada