RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE
Ingredients:Per la crema de llimona:
3 rovells d'ou
1 cullerada de Maizena
10 o 15 cl de suc de llimona (jo faig servir el;) embotellada
edulcorant
1 fulla de gelatina
Pel pa de pessic:
200 g de llet desnatada concentrada
3 culleradeta d'extracte sec de cacau sense sucre
2 culleradetes de fècula de blat de moro
edulcorant
1 culleradeta de llevat
Ingredients:
crema de llimona:
Barregi la farina de blat de moro i llimona i edulcorant, la calor i afegir tt agitar els rovells d'ou, remulli la gelatina en aigua freda i Revuelva en la barreja calenta. Llibre.
Pel pa de pessic:
Batre les clares d'ou a punt de neu, en un bol barrejar el cacau, midó de blat de moro, barreja de llevat edulcorant bé, prendre un motlle de pastís perquè el pastís és a prop del cercle millor possible.
Afegiu les clares d'ou a la barreja i cuinar 15 minuts forn calent.
Quan es refreda, es va tallar amb un cercle (que ha de tenir dos per coca) mantingui un a la part inferior i després posar una capa de crema de llimona al voltant d'1 cm de gruix (dos o tres cercles) lliurar una altra pastís de xocolata "rodona".
Amb la resta de llimona barrejo les clares d'ou -2 - (vaig haver ra
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada