La recepta d'avui és una adaptació de les moltes que hi ha per internet de bescuits al microones.
La idea era fer alguna cosa fàcil, ràpida i deliciosa que ens serveixi en aquests moments de debilitat en què et menjaries fins i tot al teu pare :)
Aquest tipus de pa de pessic és molt versàtil, simplement canviant el gust del iogurt obtindrem un altre totalment diferent.
Una altra opció és usar iogurt natural i afegir aromes o una mica de preparat per fer te: de préssec del Mercadona o qualsevol dels Bolero com a fruits del bosc, poma ...
És una forma de prendre la civada diària gustosa i reconfortant.
Us imagineu un esmorzar o berenar amb un cremós cafè amb llet i un tros d'aquest pastís? Mmmm
Jo el faig servir també com a base per mousse, combinant sabors.
No m'allargo més. Què aprofiti!
RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 1 CS de civada, blat i lli per persona
TOLERATS: SENSE
Ingredients:2 CS de segó de civada
2 CS de segó de blat
2 CS de llavors de lli moltes
1 CS de llevat
2 clares d'ou
1 iogurt desnatat de llimona
ratlladura d'una llimona
1/2 CS d'edulcorant líquid
Elaboració:
- Barrejar tots els ingredients i triturar amb la batedora o processadora d'aliments 1 minut.
- Abocar en un motllo de silicona.
- Cuinar al microones 4 minuts a màxima potència.
- Deixar refredar abans de treure'l del motllo.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada