Avui toca una d'aperitius!
Unes boletes de formatge amb pernil molt fàcils de fer i més fàcils de menjar :)
La recepta la vaig treure del bloc Mis Recetas Dukan i la veritat és que l'he fet moltes vegades, alguna d'elles per a convidats, i sempre ha tingut èxit.
Espero que us animeu a fer-les!
RACIONS: 2
Ingredients:Unes boletes de formatge amb pernil molt fàcils de fer i més fàcils de menjar :)
La recepta la vaig treure del bloc Mis Recetas Dukan i la veritat és que l'he fet moltes vegades, alguna d'elles per a convidats, i sempre ha tingut èxit.
Espero que us animeu a fer-les!
RACIONS: 2
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS oli d'oliva per persona
150 gr. mató light (Pastoret de Mercadona)
90 gr. formatge untar light
sal
cibulet
pebre
Elaboració:
- Primer farem un cruixent amb el pernil (Posar el pernil sobre paper vegetal, cobrir amb més paper vegetal i posar en un plat. Cuinar 2 minuts al microones. Reservar)
- Barrejar la resta d'ingredients i fer boletes.
- Picar el pernil molt petit.
- Arrebossar les boletes amb el pernil.
- Deixar a la nevera 3 hores.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada