Aquest pa de pessic queda molt tendre i és ideal per esmorzar o berenar acompanyant el cafè.
Es pot fer d'altres sabors simplement canviant l'aroma i per descomptat el xarop és opcional però crec que amb la maduixa queda deliciós.
Espero que us agradi!
RACIONS: 4
Ingredients:Es pot fer d'altres sabors simplement canviant l'aroma i per descomptat el xarop és opcional però crec que amb la maduixa queda deliciós.
Espero que us agradi!
RACIONS: 4
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/3 CS de maizena per persona
Pa de pessic:
2 ous
4 clares d'ou
2 CS d'aigua
4 CS de llet en pols
2 CS de maizena
1 sobre de llevat químic tipus Royal
un pessic de sal
2 CS d'edulcorant líquid apte per cuinar
unes gotes d'aroma de mantega
1/2 CC d'aroma de maduixa
Sirope:
1/2 CC maizena
50 ml. xarop xocolata sense sucre (alcitrus)
50 ml. llet desnatada
Pa de pessic:
- Pre escalfar forn a 180º.
- Separar les clares dels rovells i montar-es totes amb una mica de sal fins tenir un punt de neu fort. Reservar.
- Batre els rovells amb l'aigua fins que doblin el seu volum.
- Afegir la maizena als rovells fins disoldre-la completament.
- Afegir la resta d'ingredientes i barrejar bé fins que no quedin grumolls.
- Afegir les clares a poc a poc i amb moviments envolvents per evitar que baixin.
- Fornejar a 180 º uns 25 minuts aproximadament.
- Desmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.
Sirope:
- Barrejar tots els ingredients en un bol apte per al microones.
- Remenar fins que la maizena es dissolgui completament.
- Escalfar al microones 1 minut. Remenar.
- Escalfar al microones 40 segons. Remenar.
- Repetir l'últim pas fins a obtenir el gruix desitjat. No ha de quedar ni molt líquid ni molt espès.
Muntatge:
- Tirar per sobre del pa de pessic i servir bé en calent o en fred al gust de cadascú.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada