Jo sóc molt sopera i me fa que faci fred o calor, sempre em ve de gust una sopa o crema (encara que a l'estiu el meu marit em miri amb ulls assassins).
Avui us porto una crema de marisc molt rica que pot servir perfectament com a entrant en un dinar o sopar formal. És senzilla de fer i molt resultona i per descomptat totalment compatible amb la dieta Dukan.
Aqui va la recepta!
1 1/2 l. caldo peix
250 gr. gambes
1 sèpia
200 gr. musclos
100 gr. rossellones
2 CC pebre vermell
1/2 vas vi blanc
3 porros
3 pastanagues
200 CC llet desnatada
200 ml. tomàquet triturat
2 formatgets light.
Elaboració:
Peleu les gambes.
Netejar verdura i tallar a dauets.
Daurar porro amb aigua.
Afegir pastanagues, gambes, vi, pebre vermell, tomàquet i formatgets.
Dissoldre maizena en llet freda i afegir a l'olla.
Avui us porto una crema de marisc molt rica que pot servir perfectament com a entrant en un dinar o sopar formal. És senzilla de fer i molt resultona i per descomptat totalment compatible amb la dieta Dukan.
Aqui va la recepta!
RACIONS: 4
Ingredients:FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE
1 1/2 l. caldo peix
250 gr. gambes
1 sèpia
200 gr. musclos
100 gr. rossellones
2 CC pebre vermell
1/2 vas vi blanc
3 porros
3 pastanagues
200 CC llet desnatada
200 ml. tomàquet triturat
2 formatgets light.
Elaboració:
Peleu les gambes.
Netejar verdura i tallar a dauets.
Daurar porro amb aigua.
Afegir pastanagues, gambes, vi, pebre vermell, tomàquet i formatgets.
Dissoldre maizena en llet freda i afegir a l'olla.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada