RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE
Ingredients:Genovés (vostè pot escollir el que vulguis):
2 ous
1 culleradeta de midó de blat de moro (6 g)
Llevat 5 g
edulcorant
Cafè crema pastissera:
200 ml de llet desnatada
1 culleradeta de midó de blat de moro (6 g)
1 cullerada de cafè instantani o cafè de xicoira / soluble
1 ou
Agar 3g (1 cullerada cc)
edulcorant
Decoració:
Greix de cacau sense sucre
Ingredients:
Preparació de la coca:
Separar les clares dels rovells.
Barregi la pols amb el groc i l'edulcorant.
Batre les clares d'ou i doblegar amb compte la resta.
Estirar la massa en el motlle que va a utilitzar en una safata de forn amb paper d'enfornar o una làmina de silicona.
Coure al forn a 180 º durant 7-10 min. Monitor.
Preparació de la crema en aconseguir la coca
En un bol, combini l'ou, l'agar, l'edulcorant i la maizena. Bata.
En una cassola, escalfar la llet i fondre el cafè instantani o chocorée / cafè.
Quan la llet estigui calenta però no bullint, s'aboca sobre els ous.
Tornar a la cassola i espessir a foc lent, remenant constantment amb una cullera de fusta.
Quan la crema s'espesseixi llibre allà i deixar que es refredi una mica, però no congeli.
Muntatge:
Tallar o instal · lar el motlle basat genovès que triï i muntar el pastís.
Chill, perfeccionar la propera perquè el pastís de crema de cafè serà absorbit.
A la foto, em va prendre un pot gran, vaig tallar cercles amb un cop de puny a la gerra i em vaig posar la capa de la coca de capa: esponja, crema, bescuit, crema i finalment un cercle de pa de pessic. Just abans de servir, o deixar que les ulleres, o per la vora net amb un ganivet i treure del motllo. Cacau en pols per a la decoració.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada