Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 17 de setembre del 2020

GENOVESA DE MOKA (APTE PER A DUKAN)



RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE

Ingredients:
Genovés (vostè pot escollir el que vulguis):
2 ous
1 culleradeta de midó de blat de moro (6 g)
Llevat 5 g
edulcorant
Cafè crema pastissera:
200 ml de llet desnatada
1 culleradeta de midó de blat de moro (6 g)
1 cullerada de cafè instantani o cafè de xicoira / soluble
1 ou
Agar 3g (1 cullerada cc)
edulcorant
Decoració:
Greix de cacau sense sucre
Ingredients:
Preparació de la coca:

Separar les clares dels rovells.

Barregi la pols amb el groc i l'edulcorant.

Batre les clares d'ou i doblegar amb compte la resta.

Estirar la massa en el motlle que va a utilitzar en una safata de forn amb paper d'enfornar o una làmina de silicona.

Coure al forn a 180 º durant 7-10 min. Monitor.

Preparació de la crema en aconseguir la coca

En un bol, combini l'ou, l'agar, l'edulcorant i la maizena. Bata.

En una cassola, escalfar la llet i fondre el cafè instantani o chocorée / cafè.

Quan la llet estigui calenta però no bullint, s'aboca sobre els ous.

Tornar a la cassola i espessir a foc lent, remenant constantment amb una cullera de fusta.

Quan la crema s'espesseixi llibre allà i deixar que es refredi una mica, però no congeli.

Muntatge:

Tallar o instal · lar el motlle basat genovès que triï i muntar el pastís.

Chill, perfeccionar la propera perquè el pastís de crema de cafè serà absorbit.

A la foto, em va prendre un pot gran, vaig tallar cercles amb un cop de puny a la gerra i em vaig posar la capa de la coca de capa: esponja, crema, bescuit, crema i finalment un cercle de pa de pessic. Just abans de servir, o deixar que les ulleres, o per la vora net amb un ganivet i treure del motllo. Cacau en pols per a la decoració.







Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada