RACIONS: 6
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 5 gr. maizena per persona
Ingredients:Pa de pessic:
3 ous
30 gr de maizena
edulcorant
aroma de vainilla
Mousse de Xocolata :
3 clares d'ou
edulcorant al gust
4 iogurts naturals desnatats escorreguts (o de vainilla)
2 CS de cacau sense sucre
5 fulls de gelatina
200 ml de llet descremada
Mousse de menta:
50 ml de xarop de menta sense sucre o aroma de menta
2 iogurts naturals desnatats
2 clares d'ou
3 fulles de gelatina
Altres:
un motllo de plum cake desmuntable
una plata de forn per fer el pa de pessic
paper vegetal
Elaboració:
Pa de pessic:
- Folrar una placa de forn amb paper vegetal
- Pre escalfar forn a 165º.
- Batre els ous bé.
- Afegir la resta d'ingredients i barrejar molt bé.
- Estira la massa sobre la placa de forn i enfornar a 165º uns 10 - 12 minuts.
- Retirar del paper, tallar en 3 trossos iguals i reservar.
Mousse de xocolata:
- Hidratar la gelatina en aigua freda uns 5 minuts.
- En un bol barrejar els iogurts, l'edulcorant i el cacau.
- Escalfar la llet sense que bulli.
- Escórrer la gelatina i barrejar amb la llet.
- Afegir la llet amb gelatina als iogurts.
- Muntar les clares a punt de neu fort.
- Afegir les clares a la barreja suaument per tal que no baixi.
Muntatge 1:
- Col·locar una capa de pa de pessic en la part de baix del motllo.
- Abocar la meitat de la mousse de xocolata i deixar 2 hores a la nevera.
Mousse de menta:
- Hidratar la gelatina en aigua freda uns 5 minuts.
- Escalfar el xarop de menta al microones sense que bulli
- Escórrer la gelatina i barrejar amb el xarop.
- Barrejar els iogurts amb el xarop.
- Muntar les clares a punt de neu fort.
- Afegir les clares a la barreja suaument per tal que no baixi.
- Col·locar una capa de pa de pessic sobre la mousse de xocolata.
- Abocar la mousse de menta sobre el pa de pessic i deixar 2 hores a la nevera.
- Col·locar l'última capa de pa de pessic sobre la mousse de menta.
- Abocar la resta de mousse de xocolata sobre el pa de pessic.
- Decorar amb cacau en pols.
- Deixar a la nevera d'un dia per altre.
- Desmotllar i servir.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada