Una de les coses que més trobo a faltar estant a dieta és la pasta. A casa ens agrada molt i la veritat és difícil de substituir per una altra cosa.
Al blog de Babelia, vaig trobar aquest Cous Cous de pollastre que, no sent pasta, és molt ric i et evita temptacions.
A més és un plat molt proteic senzill de fer i que agradarà a tots a casa, des del més gran al més petit jeje, que això de vegades és difícil d'aconseguir.
A casa ho prenem com a plat únic però quedaria molt bé com a entrant o acompanyament.
Aquí va la recepta!
RACIONS: 1Al blog de Babelia, vaig trobar aquest Cous Cous de pollastre que, no sent pasta, és molt ric i et evita temptacions.
A més és un plat molt proteic senzill de fer i que agradarà a tots a casa, des del més gran al més petit jeje, que això de vegades és difícil d'aconseguir.
A casa ho prenem com a plat únic però quedaria molt bé com a entrant o acompanyament.
Aquí va la recepta!
FASE: PV, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE
Ingredients:300 gr. formatge d'untar light
1 pit de pollastre
10 tomàquets cherry
1/2 pebrot vermell
una mica de ruca (o una altra amanida de la vostra elecció)
1/2 pastanaga
1 cibulet
4 fulles de menta (o una mica de menta seca)
1 CS oli d'oliva
1/2 CS vinagre balsàmic
1 CC suc de llimona
sal
pebre
Elaboració:
- Ratllar la pastanaga.
- Tallar sovint el pebrot, cebollí i menta.
- Fer el pit a la planxa.
- Tritureu tots els ingredients junts.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada