RACIONS: 1
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 20 gr. civada i 5 gr. blat per persona
TOLERATS: SENSE
Ingredients:20 gr segó de civada
5 gr de segó de blat
1 ou
1 clara d'ou
5 gr. proteína neutra
15 gr de llet desnatada en pols
1 paquet de llevat per a pa
3-4 gotes d'aroma de pa torrat (opcional)
3-4 gotes d'aroma de mantega fosa
1 mica de sal
1/2 CC de vinagre blanc
1/2 CC de goma guar
2 pessics de llavors de sèsam torrades
Elaboració:
- Batre amb batedora el segó, blat, proteina i llet en pols.
- Afegir la clara d'ou, el llevat, aromes, goma guar, sal i vinagre.
- Pre escalfar el forn a 200º
- Folrar amb paper vegetal un motllo rodó tipus Pyrex de uns 11 cm.
- Possar la massa dins el motllo i espolvorejar amb les llavors de sèsam.
- Baixar la temperatura a 160º i fornejar uns 30 minuts.
- Deixar refredar sobre una reixeta.
Nota: Un cop refredat per complet es pot guardar en una bossa hermètica a la nevera un parell de dies o congelar.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada