Aquesta és l'última recepta tradicional extremenya del prospecte que em van donar i com sempre, adaptada per Dukan.
La recepta original porta carn de porc en comptes de vedella.
Queden unes broquetes molt riques i gustoses aptes per als que estigueu a dieta i per descomptat per als que no ho estigueu.
RACIONS: 2
Ingredients:FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS oli d'oliva per persona
300 gr. carn de pollastre
300 gr. carn de vedella tendre (com per fer-la a la planxa)
200 gr. bolets o xampinyons
2 albergínies
pebre vermell de la Vera
1 CS mostassa
llimona
1 CS oli d'oliva
sal
Elaboració:
- En un recipient fondo barrejar una mica de pebre vermell de la Vera picant amb el suc de mitja llimona, 1 cullerada de mostassa, 1 cullerada d'oli d'oliva, 1 CS aigua i sal.
- Tallar les carns a daus i deixar macerar en l'adob un mínim de 3 hores.
- Tallar les verdures a daus i reservar.
- Cobrir les broquetes de fusta amb aigua (així després no es cremessin).
- Un cop passat el temps, inserir alternativament els daus de carn i verdures a les broquetes.
- Rostir a barbacoa ben calent, donant-li voltes sovint perquè es faci igual per tot arreu.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada