VER LA RECETA EN CASTELLANO
Aquestes galetes són del blog Mi Pasteleria de Dieta de Jeffrey Herrero i les vaig fer perquè són un ingredient de la recepta Pastís de Galetas Oreo del mateix autor. A mi no m'agrada molt la xocolata però aquestes, barrejades amb iogurt o llet estan molt bones.
RACIONS: 18 galetes petites
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: Porta 1,5 gr avena por galeta (la ració diaria és de 30gr)
TOLERATS: Maizena - 2 galletas = 1 tolerado
Ingredients:
10 gr. edulcorant en pols apte per cocció
50 gr. llet en pols desnatada
40 gr. cacau desgreixat i sense sucre
30 gr. maizena
10 gr. gluten de blat
20 gr. salvat d'avena
1 ou
1 CS formatge batut 0%
2 CC cafè soluble (jo només vaig posar 1)
2 CC llevat químic
unes gotes d'aroma de mantega
colorant negre (opcional)
Elaboració:
- Barrejar tots els ingredients fins formar una bola. Si es treballa amb les mans humides va millor perquè la massa és molt enganxosa.
- Tallar dos trossos de paper vegetal (de fornejar), posar la massa sobre un d'ells i tapar amb l'altre.
- Estirar amb l'ajuda d'un corró fins aconseguir 1 cm de grossor aproximadament.
- Posar dins del congelador uns 40 minuts per tal que s'endureixi la massa i poder tallar les galetes sense problemes.
- Passat aquest temps pre escalfar forn a 150º
- Preparar una plata de forn folrada amb paper vegetal.
- Amb l'ajut d'un tallapastes tallar les galetes i anar-les posant sobre la plata del forn. S'ha de fer ràpidament ja que segons es va escalfant la massa es torna enganxosa i no es pot treballar bé.
- Fornejar 15 minuts i deixar refredar sobre una reixeta. Quan surten del forn estan toves però endureixen al refredar-se.
RECETA EN CASTELLANO
Estas galletas son del blog Mi Pasteleria de Dieta de Jeffrey Herrero y las hice porque son un ingrediente de la receta Tarta de Galletas Oreo del mismo autor. A mi no me gusta mucho el chocolate pero estas, mezcladas con yogurt o leche están muy buenas.
RACIONES: 18 galletas pequeñas
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: Lleva 1,5 gr avena por galleta (la ración diaria son 30gr)
TOLERADOS: Maizena - 2 galletas = 1 tolerado
Ingredientes:
10 gr. edulcorante en polvo apto para cocción
50 gr. leche en polvo desnatada
40 gr. cacao desgrasado y sin azúcar
30 gr. maizena
10 gr. gluten de trigo
20 gr. salvado de avena
1 huevo
1 CS queso batido 0%
2 CC café soluble (yo sólo puse 1)
2 CC levadura química
unas gotas de aroma de mantequilla
colorante negro (opcional)
Elaboración:
- Mezclar todos los ingredientes hasta formar una bola. Si se trabaja con las manos húmedas va mejor porque la masa es muy enganchosa.
- Cortar dos trozos de papel vegetal (de hornear), poner la masa sobre uno de ellos y tapar con el otro.
- Estirar con la ayuda de un rodillo hasta conseguir 1 cm de grosor aproximadamente.
- Poner dentro del congelador unos 40 minutos para que se endurezca la masa y poder cortar las galletas sin problemas.
- Pasado este tiempo, pre calentar horno a 150º.
- Preparar una bandeja de horno forrada con papel vegetal.
- Con la ayuda de un cortapastas cortar las galletas e irlas poniendo sobre la bandeja de horno. Se ha de hacer rápidamente ya que según se va calentando la masa se vuelve enganchosa y no se puede trabajar bien.
- Hornear 15 minutos y dejar enfriar sobre una rejilla. Cuando salen del horno están blandas pero se endurecen al enfriarse.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada