RECETA EN CASTELLANO
Per fer aquesta recepta em vaig basar en altre del blog Haciendo la Dieta Dukan amb unes petites modificacions. Queden molt bons i fet en motlles de mini muffins poden ser un aperitiu festiu per tothom.
Espero que us agradi!
RACIONS: 4 personas
FASE: PP - PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 1/2 CS per persona
TOLERATS: SENSE TOLERATS
Ingredients:
4 ous
175 gr. de formatge d'untar tipus Philadelphia light
1/2 ceba
3 CS tomàquet triturat
2 CS segó de civada
2 CS segó de blat
2 CC llevat químic
pebre
Elaboració:
- Pre escalfar forn a 160º.
- Tallar la ceba molt petita i sofregir amb una mica d'aigua o caldo a una paella.
- Quan estigui mig feta afegir 2 cullerades de tomàquet i la tonyina escorreguda.
- Deixar fer a foc lent fins que estigui tot fet.
- Mentrestant, en un bol, batre els ous i afegir el formatge. Barrejar fins que quedi una massa fina.
- Afegir els salvats, el llevat, el pebre i el sofregit de ceba, tomàquet i tonyina. Barrejar bé.
- Posar la massa en motlles de magdalenes i fornejar 30 minuts a 160º.
- Servir fred o tebi segons el gust.
RECETA EN CASTELLANO
Para hacer esta receta me base en otra del blog Haciendo la Dieta Dukan con unas pequeñas modificaciones. Quedan muy buenos y hecho en moldes de mini muffins pueden ser un aperitivo festivo para tod@s.
¡Espero que os guste!
RACIONES: 4 personas
FASE: PP - PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: 1/2 CS por persona
TOLERADOS: SIN TOLERADOS
Ingredientes:
4 huevos
175gr. de queso de untar tipo Philadelphia light
2 latas de atún al natural
1/2 cebolla
3 CS tomate triturado
2 CS de salvado de avena
2 CS de salvado de trigo
2 CC de levadura química
pimienta
Elaboración:
- Precalentar el horno a 160º
- Picar la cebolla y sofreir con un poco de agua o caldo en una sartén.
- Cuando esté medio hecha añadirle 2 cucharadas de tomate y el atún escurrido.
- Dejar pochar a fuego lento hasta que esté todo hecho.
- Mientras, en un bol, batir los huevos, añadir después el queso. Mezclar hasta que quede una masa fina.
- Añadir los salvados, la levadura, la pimienta y el sofrito de cebolla, tomate y atún. Mezclar bien.
- Colocar la masa en moldes de magdalenas y hornear 30 minutos a 160º.
- Servir frío o tibio según el gusto.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada