VER LA RECETA EN CASTELLANO
Per fer aquesta recepte em vaig basar en altre del blog Dukanisdaya que es un geni a la cuina.
A mi em van sortir 12 magdalenes petites per repartir en diversos dies, ja que porta maizena.
RACIONS: 12 unitats
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS maizena per 4 magdalenes
Ingredients:
2 CS maizena
4 CS llet en pols desnatada
4 CS llet desnatada
1 CC llevat químic
1 CS edulcorant
2 ous
1 CC aroma de taronja
- Pre escalfar el forn a 160º (180º si el forn es modern, el meu crema més del compte).
- Batre els ous i afegir tots els ingredients fins que quedi una massa ben lligada.
- Posar en motlles de silicona.
- Fornejar 15 minuts.
- Deixar refredar i desmotllar.
RECETA EN CASTELLANO
Para hacer esta receta me base en otra del blog Dukanisdaya que es un genio en la cocina.
A mi me han salido 12 magdalenas pequeñas para repartir en varios días, ya que lleva maizena.
RACIONES: 12 unidades
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: 1/2 CS maizena por 4 magdalenas
Ingredientes:
2 CS Maizena
4 CS leche desnatada en polvo
4 CS leche desnatada
1 CC levadura
1 CS edulcorante
2 huevos
20 gotas de aroma de naranja
Elaboración:
- Precalentar el horno a 160º (180º si el horno es moderno, el mio quema más de la cuenta).
- Batir los huevos e ir agregando todos los ingredientes hasta que quede una masa bien ligada.
- Verter en moldes de silicona.
- Hornear 15 minutos.
- Dejar enfriar y desmoldar.
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