VER LA RECETA EN CASTELLANO
Avui us porto un pastís de pastanaga amb espècies que està de vici. El pa de pessic queda molt tendra i la crema de formatge li dóna un toc boníssim. Aquesta recepta es del blog Mi Pasteleria de Dieta de Jeffrey Herrero, un noi que fa meravelles i a sobre té la gentilesa d'explicar-les. Espero que us agradi.
RACIONS: 4
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: 1/4 CS d'Avena y Blat per ració
TOLERATS: 1/4 Maizena per ració
Ingredients:
Pa de Pessic:
100 gr. de pastanaga crua ratllada
2 ous
2 CS edulcorant líquid apte per la cocció
30 gr. gluten de bla
30 gr. salvat d'avena
30 gr. salvat de blat
30 gr. llet en pols desnatada
20 gr. maizena
1 sobre de llevat químic
50 gr. formatge batut 0%
1 CC aroma de plàtan
2 CC aroma de vainilla
1 CC aroma de mantega
1 CC canyella
1 CC gingebre
1/2 CC nou moscada
Cobertura i decoració:
1 terrina de formatge d'untar light tipus Philadelphia
sacarina en pols al gust
1 CC aroma vainilla
colorant alimentari taronja
colorant alimentari verd
Elaboració:
Pa de Pessic:
- Pre escalfar forn a 140º
- Barrejar bé tots els ingredients fins que quedi tot integrat.
- Posar en un motlle rodó de 18 cm preferiblement de silicona perquè no s'enganxi. Si és de metall, s'haurà d'engreixar amb unes gotes d'oli exteses pel fons i les parets.
- Fornejar 30 minuts.
- Desmotllar i deixar refredar sobre reixeta.
- Quan estigui fred, tallar pel mig en dos discs.
- Barrejar (amb cullera o espàtula, la batedora ho deixaria molt líquid) el formatge amb l'aroma de vainilla i edulcorant fins aconseguir el dolç que volem.
- Separem dues cullerades d'aquesta barreja en dos platets i tenyim un amb colorant taronja i l'altre amb colorant verd. Posem en dues mànigues pastisseres i reservem a la nevera.
- Farcir i cobrir el pa de pessic amb la barreja de formatge.
- Deixem a la nevera 1 hora per tal que la cobertura s'endureixi una mica (així no es difuminaran els guarniments tal com em va passar a mi per no fer aquest pas).
- Passat aquest temps, fem les pastanagues de decoració amb la cobertura tenyida que tenim a les mànigues pastisseres.
- Deixem a la nevera unes hores per endurir la decoració i que s'integrin els gustos. Servim fred.
RECETA EN CASTELLANO
Hoy os traigo una Tarta de Zanahoria con especias que esta de vicio. El bizcocho queda muy tierno y la crema de queso le da un toque buenísimo. Esta receta es del blog Mi Pasteleria de Dieta de Jeffrey Herrero, un chico que hace maravillas y encima tiene la gentileza de explicarlas. Espero que os guste.
RACIONES: 4
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: 1/4 CS de Avena y Trigo por ración
TOLERADOS: 1/4 CS Maizena por ración
Ingredientes:
Bizcocho:
100 gr. de zanahoria cruda rallada
2 huevos
2 CS edulcorante líquido apto para cocción
30 gr. gluten de trigo
30 gr. salvado de avena
30 gr. salvado de trigo
30 gr. leche en polvo desnatada
20 gr. maizena
1 sobre de levadura química
50 gr. queso batido 0%
1 CC aroma de plátano
2 CC aroma de vainilla
1 CC aroma de mantequilla
1 CC canela
1 CC jengibre
1/2 CC nuez moscada
Cobertura i decoración:
1 tarrina de queso de untar light tipo Philadelphia
sacarina en povo al gusto
1 CC aroma vainilla
colorante alimentario naranja
colorante alimentario verde
Elaboración:
Bizcocho:
- Pre calentar horno a 140º
- Mezclar bien todos los ingredientes hasta que quede todo integrado.
- Poner en un molde redondo de 18 cm preferiblemente de silicona para que no se enganche. Si es de metal, se tendrá que engrasar con unas gotas de aceite extendidas por el fondo y las paredes.
- Hornear 30 minutos.
- Delmoldar i dejar enfriar sobre rejilla.
- Cuando esté frío, cortar por medio en dos discos.
- Mezclar (con cuchara o espátula, la batidora lo dejaría muy líquido) el queso con el aroma y el edulcorante hasta conseguir la dulzura que queramos.
- Separamos dos cucharadas de esta mezcla en dos platitos y teñimos uno con colorante naranja y otro con colorante verde. Ponemos en dos mangas pasteleras y reservamos en la nevera.
- Rellenar y cubrir el bizcocho con la mezcla de queso.
- Dejar en la nevera 1 hora para que la cobertura se endurezca un poco (así no se difuminaran los adornos tal como me pasó a mi por no hacer este paso).
- Pasado este tiempo, hacemos las zanahorias de decoración con la cobertura teñida reservada en las mangas pasteleras.
- Dejamos en la nevera unas horas para endurecer la decoración y que se integren los sabores. Servimos frío.
Ei, jo també la vaig fer ahir! La penjaré en els propers dies, que tinc cua d'entrades pendents. T'ha quedat genial!! ;)
ResponEliminaGràcies, segur que a tu també. Què tens molt bona ma!
ResponElimina