VER LA RECETA EN CASTELLANO
Aquestes galetes les he fet pels companys de feina del meu home (com que he de practicar i no puc menjar-les, els tinc de conillets d'índies, pobrets). Tenia ganes de fer quelcom primaveral i em van agradar dos models de la web Gallecookies Julie i vaig afegir dues més de la meva collita.
Per fer-les he fet servir una massa sense ou que va prou bé i és ideal per persones al·lèrgiques als ous, i fondant per decorar.
Demà les portarà a la feina, espero que els hi agradarà.
Aquí sota us poso la recepta de la massa i per decorar, com sempre: tallar el fondant i enganxar amb aigua i l'ajut d'un pinzell.
MASSA GALETES SENSE OU
Ingredients:
150 gr. mantega sense sal a temperatura ambient
75 gr. sucre glas
1 1/2 CC vainilla
un polsim de sal
250 gr. farina
Elaboració:
- Tamisar la farina i el sucre per separat.
- Batre la mantega amb el sucre fins aconseguir una crema.
- Afegir l'aroma i la sal sense deixar de batre.
- Afegir la farina a poc a poc fins que quedi integrada.
- Formar una bola amb la massa, envolcallar amb film i deixar a la nevera 1 hora com a mínim (o millor d'un dia per altre).
- Passat aquest temps, pre escalfar el forn a 180º.
- Estirar la massa entre dues fulles de paper vegetal, tallar les galetes i col·locar a una placa de forn.
- Enfornar 15 minuts (quan surten estan toves, s'endureixen al refredar).
- Deixar refredar sobre reixeta.
RECETA EN CASTELLANO
Estas galletas las he hecho para los compañeros de trabajo de mi marido (como tengo que practicar y no puedo comerlas, los tengo de conejillos de indias, pobres). Tenía ganas de hacer algo primaveral y me gustaron dos modelos de la web Gallecookies Julie y añadí dos más de mi cosecha.
Para hacerlas he hecho servir una masa sin huevo que va bastante bien y es ideal para personas alérgicas a los huevos, y fondant para decorar.
Mañana se las llevará al trabajo, espero que les guste.
Aquí debajo os pongo la receta de la masa y para decorarlas como siempre, cortar el fondant y pegar con agua y la ayuda de un pincel.
MASA DE GALLETAS SIN HUEVO
Ingredientes:
150 gr. mantequilla sin sal a temperatura ambiente
75 gr. azúcar glas
1 1/2 CC vainilla
una pizca de sal
250 gr. harina
Elaboración:
- Tamizar la harina y el azúcar por separado.
- Batir la mantequilla con el azúcar hasta conseguir una crema.
- Añadir la harina poco a poco hasta que quede integrada.
- Formar una bola con la masa, envolver con film y dejar en la nevera 1 hora como mínimo (o mejor de un día para otro).
- Pasado este tiempo, pre calentar el horno a 180º.
- Estirar la masa entre dos hojas de papel vegetal, cortar las galletas y colocar sobre una bandeja de horno.
- Hornear 15 minutos (cuando salen estan blandas, se endurecen al enfriarse).
- Dejar enfriar sobre una rejilla.
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