VER LA RECETA EN CASTELLANO
RACIONS: 2
FASE: PP - PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: SENSE AVENA
TOLERATS: SENSE TOLERATS
Ingredients:
400 gr. pit de pollastre picat
3 rodanxes de formatge fos tipus "tranchete" Santé o similar
3 rodanxes de pernil salat sense greix
sal
pebre
espècies al gust (en el meu cas adob per carns)
Elaboració:
- Barrejar la carn amb les espècies, sal i pebre.
- Estendre sobre film apte per cuinar donant-li forma rectangular.
- Posar el formatge al mig i per sobre el pernil.
- Enrotllem amb ajuda del film (amb compte què no quedi per dins).
- Quan tinguem el rotllo fet, amb el farcit per dins, fem l'envolcall amb film i tanquem com si fos un caramel.
- Posem altra capa de film perquè no s'escapi res al cuinar-ho.
- Col·loquem el rotlle sobre un plat i cuinem al microones (màxima potència) 10 minuts.
- Trèiem del microones, retirem amb compte de no cremar-nos el film, deixem refredar una mica i tallem a rodanxes.
- Es pot menjar tal qual o acompanyat d'alguna salsa amb verdures o no segons si estem en dia de proteïna pura (PP) o proteïna i verdura (PV). En aquest cas esta fet amb una Salsa de Pastanaga al Vi.
Veure el Pas a Pas
RECETA EN CASTELLANO
RACIONES: 2
FASE: PP - PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SENSE AVENA
TOLERADOS: SENSE TOLERATS
Ingredientes:
400 gr. pechuga de pollo picada
3 lonchas de queso fundido tipo "tranchete" Santé o similar
3 lonchas de jamon saldo sin grasa
sal
pimienta
especias al gusto (en mi caso sazonador de carnes)
Elaboración:
- Mezclar la carne con las especias, sal y pimienta.
- Extender sobre el film apto para cocinar dándole forma rectangular.
- Poner el queso en el medio y por encima del jamón.
- Enrollamos con ayuda del film (con cuidado de que no quede por dentro).
- Cuando tengamos el rollo hecho, con el relleno por dentro, lo envolvemos con el film y cerramos como si fuera un caramelo.
- Ponemos otra capa de film para que no se escape nada al cocinarlo.
- Colocamos el rollo sobre un plato y cocinamos al microondas (máxima potencia) 10 minutos.
- Sacamos del microondas, retiramos con cuidado de no quemarnos el film, dejamos enfriar un poco y cortamos en rodajas.
- Se puede tomar tal cual o acompañado de alguna salsa con verduras o no según estemos en día de proteínas puras (PP) o proteínas y verdura (PV). En este caso esta hecho con una Salsa de Zanahoria al Vino.
Pas a Pas (Paso a Paso)
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada