VER LA RECETA EN CASTELLANO
Aquesta recepta l'ha he agafat prestada del blog Cocinando con la abuela i ha sortit molt bona.
Us la recomano, és molt fàcil de fer.
Ingredients:
2 carabassons
2 llaunes petites de tonyina amb oli (160gr.)
1 ceba
oli d'oliva
sal
mantega
farina
llet
nou moscada
formatge ratllat
Elaboració:
- Preparar una beixamel amb 2 cullerades de mantega, 2 de farina, 2 gots de llet i nou moscada. Reservar.
- Tallar els carabassons per la meitat i retirar la polpa amb ajuda d'una cullera o un aparell especial.
- Picar i sofregir la polpa amb la ceba picada.
- Un cop estiguin toves les verdures afegir la tonyina esqueixada i unes cullerades de beixamel.
- Farcir amb la resta de beixamel, posant per sobre el formatge ratllat.
- Gratinar a 220º uns 5 minuts aproximadament.
RECETA EN CASTELLANO
Esta receta la he tomado prestada del blog Cocinando con la abuela y ha salido muy buena.
Os la recomiendo, es muy fácil de hacer.
Elaboració:
2 calabacines
2 latas pequeñas de atún en aceite de oliva (160 grs aprox.)
1 cebolla
Aceite de oliva
Sal
Mantequilla
Harina
Leche
Nuez moscada
Queso rallado
Elaboració:
- Preparar una bechamel con 2 cucharadas de mantequilla, 2 de harina, 2 vasos de leche y nuez moscada. Reservar.
- Cortar los calabacines por la mitad y retirar la pulpa con ayuda de una cuchara o un aparato especial.
- Picar y sofreír la pulpa con la cebolla picada.
- Una vez listas las verduras añadir el atún desmigado y unas cucharadas de la bechamel.
- Rellenar con esta preparación los calabacines.
- Cubrir con el resto de la bechamel, poniendo encima queso rallado y dados de mantequilla.
- Gratinar a 250 º durante cinco minutos.
Molt bona pinta, l'hauré de "dukanitzar" una mica més per fer-la més lleugereta! ;)
ResponEliminaPassava també per aquí perquè t'he deixat una sorpresa al meu blog, espero que t'agradi! ;)
http://yesidukan.blogspot.com.es/2012/04/recibiendo-y-repartiendo-premios.html
Moltes gràcies per la sorpresa, m'agradat molt.
ResponEliminaSi, la recepta és pot dukanizar fàcilment i queda molt be.