VER LA RECETA EN CASTELLANO
Aquest pastís el vaig veure a la web de Jeffrey Herrero, Mi Pasteleria de Dieta, que com ja sabeu fa unes postres dukanitzades molt bones, i de seguida vaig saber que ho faria.
Com que té molts tolerats s'ha de repartir en 8 racions, així que... un pont com aquest era ideal per fer-la (així tindríem postres tots els dies cuinant només un cop. Que no tot ha de ser cuinar!
Esta molt bo però la propera vegada potser li faré algunes modificacions per reduir els tolerats. S'hi ho faig, actualitzaré el post i us ho diré.
L'aspecte del pastís es molt maco i és molt dolça. Estic segura que us agradarà.
RACIONS: 8
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 11 gr / ració (la ració diaria és de 30gr en ATAQ, 40 gr. CREUER, 60 gr. CONSOLIDACIÓ)
TOLERATS: 10 gr. maizena, 1/2 caramel y 1,25gr. cacau / ració
Ingredients:
Pa de pessic:
2 ous o 100 gr clares d'ou
15 gr edulcorant en pols apte per cocció
40 gr maizena
10 gr gluten de blat
7 gr llevat químic
90 gr segó de civada
100 gr formatge batut 0%
1 CC aroma de vainilla
Crema:
1 ou
1 clara d'ou
500 ml llet desnatada
2 CS maizena
2 CS edulcorant líquid
1 CC aroma de vainilla
1/2 CC aroma de nata
Cobertura:
10 gr cacau desgreixat sense sucre
300 ml llet desnatada
10 gr. maizena
5 caramels tipus Solano sense sucre
1 CC aroma de caramel
Elaboració:
Pa de pessic:
- Pre escalfar forn a 160º.
- Triturat segó sense que quedi gaire fi.
- Barrejar tots els ingredients i posar en un motlle de 18 cm.
- Fornejar 30 minuts.
- Deixar refredar, desmotllar i tallar la meitat.
- Barrejar tots els ingredients i posar en un recipient apte pel microones.
- Cuinar 2 minuts a màxima potència, remoure i cuinar de minut a minut (removent cada vegada) fins que espesseixi.
- Deixar refredar i farcir el pastís.
- Picar els caramels i reservar.
- Barrejar tots els ingredients i posar en un recipient apte pel microones.
- Cuinar 2 minuts a màxima potència, remoure i cuinar de minut a minut (removent cada vegada) fins que espesseixi.
- Deixar refredar, barrejar amb els caramels picats i cobrir el pastís.
- Deixar a la nevera unes hores (està més bo d'un dia per altre).
RECETA EN CASTELLANO
Esta tarta la vi en la web de Jeffrey Herrero, Mi Pastelería de Dieta, que como ya sabéis hace unos postres dukanizados muy buenos, y enseguida supe que la haría.
Como tienen muchos tolerados se ha de repartir en 8 raciones, así que... un puente como este era ideal para hacerla (así tendríamos postre todos los días cocinando sólo una vez. ¡Qué no todo ha de ser cocinar!
Esta muy bueno pero la próxima vez quizás le haga algunas modificaciones para reducir los tolerados. Si lo hago, actualizaré el post y os lo diré.
El aspecto de la tarta es muy bonito y es muy dulce. Estoy segura que os gustará.
RACIONES: 8
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: 11 gr / ración (la ración diaria es de 30gr en ATAQUE, 40 gr. CRUCERO, 60 gr. CONSOLIDACIÓN)
TOLERADOS: 10 gr. maizena, 1/2 caramelo y 1,25gr. cacao / ración
Ingredientes:
Bizcocho:
2 huevos o 100 gr de claras de huevo
15 gr edulcorante en polvo apto para cocción
40 gr maizena
10 gr gluten de trigo
7 gr levadura química
90 gr salvado de avena
100 gr queso batido 0%
1 CC aroma de vainilla
Crema:
1 huevo
1 clara de huevo
500 ml leche desnatado
2 CS maizena
2 CS edulcorante líquido
1 CC aroma de vainilla
1 CC aroma de nata
Cobertura:
10 gr cacao desgrasado sin azúcar
300 ml leche desnatada
10 gr maizena
5 caramelos tipo Solano sin azúcar
1 CC aroma de caramelo
Elaboración:
Bizcocho:
- Precalentar horno a 160º.
- Triturar salvado sin que quede muy fino.
- Mezclar todos los ingredientes y poner en un molde de 18 cm.
- Hornear 30 minutos.
- Dejar enfriar, desmoldar y cortar por la mitad.
- Mezclar todos los ingredientes y poner en un recipiente apto para microondas.
- Cocinar 2 minutos a máxima potencia, remover y cocinar de minuto en minuto (removiendo cada vez) hasta que espese.
- Dejar enfriar y rellenar la tarta.
- Machacar los caramelos y reservar.
- Mezclar todos los ingredientes y poner en un recipiente apto para microondas.
- Cocinar 2 minutos a máxima potencia, remover y cocinar de minuto en minuto (removiendo cada vez) hasta que espese.
- Dejar enfriar, mezclar con los caramelos machacados y cubrir la tarta.
- Dejar en la nevera unas horas (está más bueno de un día para otro).
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