VER LA RECETA EN CASTELLANO
Què es pot fer amb una plata de salsitxes i uns quants espàrrecs? Moltes coses!
En aquest cas, ha sortir una cassoleta d'aromes primaverals, suau però gustosa que va ser el nostre sopar acompanyat d'una amanida.
És senzilla de fer i queda molt maca.
RACIONS: 2
FASE: PP - PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: S'ha de contar el segó de civada i el de blat si fem servir el pa
TOLERATS: SENSE TOLERATS
Ingredients:
10 salsitxes de pollastre (o vedella)
1 ceba
1 all
10 espàrrecs verds
sal
pebre
1 CS herbes provençals
1 CS vi blanc
2 CS formatge batut 0%
1 llesca de pa de civada (opcional, és decoració)
Elaboració:
- Picar menut la ceba i l'all.
- Tallar els espàrrecs a trossets
- Tallar les salsitxes en 3 o 4 trossos cada una.
- Tallar el pa en 4 triangles.
- En una paella lleugerament engreixada (3 gotes d'oli escampades amb paper de cuina) sofregir la ceba i l'all salpebrades amb una mica d'aigua.
- Afegir les herbes provençals, remenar bé i deixar fer.
- Posar els espàrrecs en un plat amb una cullerada d'aigua, tapar amb film, fer uns forats al film amb un escuradents i cuinar al microones 4 minuts.
- Treure els espàrrecs del microones (amb compte al treure el film, crema) i afegir-los a la paella amb les salsitxes.
- Remenar bé i deixar fer fins que les salsitxes estiguin fetes. Si fa falta, afegir una mica d'aigua perquè no quedi sec.
- Quan ja estiguin les salsitxes al punt, afegir el formatge, remenar bé i deixar fer un parell de minuts.
- Servir calent decorat amb dos triangles de pa.
RECETA EN CASTELLANO
¿Qué se puede hacer con una bandeja de salchichas y unos cuantos espárragos? ¡Muchas cosas!
En este caso, salió una cazuelita de aromas primaverales, suave pero gustosa que fue nuestra cena acompañada de una ensalada.
Es sencilla de hacer y queda muy bonita.
RACIONES: 2
FASE: PP - PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: Se ha de contar el salvado de avena y el de trigo si usamos el pan
TOLERADOS: SIN TOLERADOS
Ingredientes:
10 salchichas de pollo (o ternera)
1 cebolla
1 ajo
10 espárragos verdes
sal
pimienta
1 CS hierbas provenzales
1 CS vino blanco
2 CS queso batido 0%
1 rebanada de pan de avena (opcional, es decoración)
Elaboración:
- Picar menudo la cebolla y el ajo.
- Cortar los espárragos a trocitos.
- Cortar las salchichas en 3 ó 4 trozos cada una.
- Cortar el pan en 4 triángulos.
- En una sartén ligeramente engrasada (3 gotas de aceite extendidas con papel de cocina) sofreír la cebolla y el ajo salpimentadas y con un poco de agua.
- Añadir lasa hierbas provenzales, remover bien y dejar hacer.
- Poner los espárragos en un plato con una cucharada de agua, tapar con film, hacer unos agujeros en el film con un palillo y cocinar en microondas 4 minutos.
- Remover bien y dejar hacer hasta que las salchichas estén hechas. Si hace falta, añadir un poco de agua para que no se reseque.
- Cuando ya estén las salchichas al punto, añadir el queso, remover bien y dejar hacer un par de minutos.
- Servir caliente decorado con dos triángulos de pan.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada