Carn estesa sobre surimi
Carne extendida sobre surimi
2ª capa de surimi
Cobert amb beixamel amb la mica de tomàquet concentrat
Cubierto con bechamel con un poco de tomate concentrado
Ja amb el formatge a punt per gratinar
Ya con el queso a punto para gratinar
VER LA RECETA EN CASTELLANO
L'altre dia quan vaig anar a comprar, el conill estava d'oferta i sense saber molt bé que faria amb ell, vaig comprar 3. Com que no tenia plans per ells, vaig demanar que me'ls deixessin sencers i un cop a casa vaig fer la dissecció. Manetes i cames per un cantó i costelles i lloms per un altre.
Al final em vaig quedar només amb els lloms i la resta la vaig congelar per altres ocasions degudament embossat i etiquetat.
Feia temps que em rondava pel cap aquesta recepta i ves per on, aquesta era l'oportunitat i aquí us porto el resultat. Es un plat una mica laboriós, però val la pena. Va quedar una lasanya boníssima, molt suau i amb regust de camp pel tipus de carn i la farigola.
En teoria surten quatre racions sempre que es faci un primer plat consistent. Nosaltres ens ho vam menjar entre tots dos com a plat únic amb una amanida.
Què vagi de gust!
RACIONS: 2 o 4
FASE: PP - PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1 CS maizena (beixamel) en total
Ingredients:
1/2 kg llom de conill
1 ceba petita
2 tomàquets madurs
1 all
sal
pebre
1 CC pebre vermell
1 CS conyac
12 surimi frescs
1 CS tomàquet concentrat
beixamel dukan
1 CS farigola
4 tranchettes light
Elaboració:
- Coure el conill fins que estigui tendra.
- Desossar i desfilar la carn.
- Pelar, rentar i tallar petites les verdures.
- Sofregir les verdures a una paella amb sal i una mica d'aigua.
- Quan estiguin mig fetes afegir la carn, el pebre i el pebre vermell. Remenar bé.
- Afegir el conyac i deixar fer fins que s'evapori l'alcohol.
- Passar per batedora i reservar.
- Preparar la beixamel dukan afegim farigola. Reservar.
- Afegir 3 cullerades de beixamel a la carn triturada. Barrejar bé.
- Desenrotllar els palets de surimi (si són congelats no ho podrem fer, han de ser frescs).
- Untar una plata apta per al forn amb 2 cullerades de beixamel.
- Col·locar una primera capa amb 4 làmines de surimi, estendre la meitat de la carn i tapar amb surimi.
- Estendre la carn que queda i acabar amb surimi.
- Cobrir tot amb la beixamel.
- Posar una mica de tomàquet concentrat a sobre de cada làmina de surimi i tapar amb un tranchette de formatge.
- Gratinar fins que estigui daurat.
RECETA EN CASTELLANO
El otro día cuando fui a comprar, el conejo estaba de oferta y sin saber muy bien que haría con él, compré 3. Como no tenía planes para ellos, pedí que me los dejaran enteros y en casa hice la disección. Manitas y piernas por un lado y costillas y lomos por otro.
Al final me quedó sólo con los lomos y el resto lo congelé para otras ocasiones debidamente enbolsado y etiquetado.
Hacía tiempo que me rondaba por la cabeza esta receta y mira por donde, esta era la oportunidad y aquí os traigo el resultado. Es un plato un poco laborioso, pero vale la pena. Quedó una lasaña buenísima, muy suave y con regusto a campo por el tipo de carne y el tomillo.
En teoria salen cuatro raciones siempre que se haga un primer plato consistente. Nosotros nos lo comimos entre los dos como plato único con una ensalada.
¡Qué aproveche!
RACIONES: 2 ó 4
FASE: PP - PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: 1 CS maizena (bechamel) en total
Ingredientes:
1/2 kg. lomo de conejo
1 cebolla pequeña
2 tomates maduros
1 ajo
sal
pebre
1 CC pebre vermell
1 CS coñac
12 surimi frescos
1 CS tomate concentrado
bechamel dukan
1 CS tomillo
4 tranchettes light
Elaboración:
- Cocer el conejo hasta que esté tierno.
- Deshuesar y deshilachar la carne.
- Pelar, lavar y cortar pequeñas las verduras.
- Sofreír las verduras en una sartén con sal y un poco de agua.
- Cuando estén medio hechas, añadir la carne, pimienta y pimentón. Remover bien.
- Pasar por la batidora y reservar.
- Preparar la bechamel Dukan añadiendo el tomillo. Reservar.
- Añadir 3 cucharadas de bechamel a la carne triturada. Mezclar bien.
- Desenrollar los palitos de surimi (si son congelados no lo podremos hacer, han de ser frescos).
- Untar una bandeja apta para el horno con 2 cucharadas de bechamel.
- Colocar una primera capa con 4 láminas de surimi, extender la mitad de la carne y tapar con surimi.
- Extender la carne que queda y acabar con surimi.
- Cubrir todo con la bechamel que nos queda.
- Poner un poco de tomate concentrado encima de cada lámina de surimi y tapar con un tranchette de queso.
- Gratinar hasta que esté dorado.
me encanta la lasaña pero de conejo nunca la habia tomado, habra que solucionar eso, besitos
ResponEliminaPues sí, no es un ingrediente habitual en las lasañas pero le da un gusto especial.
EliminaMuacs
Muy rica, compro poco conejo y sin embargo es una carne que me gusta mucho, sera que verlo me da mas pena que un pollo.
ResponEliminaRara que es una
La verdad es que es una carne muy sana pero tienes razón entre comics, películas y demás no se ve igual que un pollo.
EliminaEn fin...
Muacs
Avui només paso a saludar-te, sense mirar. Es que el conill per mi es una mascota, encara que la teva lasanya em sembla molt original.
ResponEliminaPetons.
Gràcies per la visita maca.
EliminaMuacs
Tiene que estar bien rica esa lasaña.
ResponEliminaUn besito
Que original con conejo!!!!!!!!!!! se ve muy rica, besos.
ResponEliminaWow! Superoriginal y rica! Ideal para este veranito... Me quedo en tu cocina!
ResponEliminaTe ha quedado realmente bonita esta lasaña y con surimi, nunca la había hecho , besos
ResponElimina