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És temps d'espàrrecs i, o bé passegem pel camp fent una mica d'esport a la vegada que els recol·lectem o els comprem aprofitant que estan bé de preu.
Els espàrrecs són bons de qualsevol forma però al afegir-los a una salsa per fer fideus Shirataki, fan que aquest plat quedi deliciós. És fàcil de fer i amb un toc primaveral.
Espero que us agradi.
RACIONS: 2
FASE: PP - PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE TOLERATS
Ingredients:
1 paquet de fideus Shirataki
100 gr. gambetes pelades crues
1 pit de pollastre
1 manat d'espàrrecs verds
1 pebrot verd
1 ceba
3 CS tomàquet concentrat
1 CS salsa soja
uns fils de safrà
1 all
julivert
sal
pebre
- Elaboració:
- Tallar el pit de pollastre a quadradets.
- Picar la ceba i l'all petit (o ratllar).
- Tallar els espàrrecs i pebrot a trossos petits.
- Rentar, escórrer i coure en aigua bullent (3 - 4 minuts) els fideus Shirataki. Reservar.
- En una paella gran lleugerament engreixada (3 gotes d'oli esteses amb paper de cuina) sofregir a mig foc, la ceba, all, pebrot i espàrrecs amb una mica d'aigua uns 5 minuts (afegir més aigua si es queda sec).
- Afegir el pollastre, remoure bé i afegir safrà. Deixar fer uns 5 minuts (afegir més aigua si es queda sec).
- Afegir les gambetes, tomàquets, salsa de soja i remoure bé. Salpimentar i deixar fer fins que estiguin fetes.
- Afegir els fideus, remoure per integrar la salsa i deixar fer 2 minuts.
- Servir calent.
RECETA EN CASTELLANO
Es tiempo de espárragos y, o bien paseamos por el campo haciendo un poco de deporte y de paso los recolectamos o los compramos aprovechando que están bien de precio.
Los espárragos están buenos de cualquier forma pero añadiéndolos a una salsa para hacer fideos Shirataki, hacen que este plato quede delicioso. Es fácil de hacer y con un toque primaveral.
Espero que os guste.
RACIONES: 2
FASE: PP - PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: SIN TOLERADOS
Ingredientes:
1 paquete de fideos Shirataki
100 gr. gambitas peladas crudas
1 pechuga de pollo
1 manojo de espárragos verdes
1 pimiento verde
1 cebolla
3 CS tomate concentrado
1 CS salsa de soja
unos hilos de azafrán
1 ajo
perejil
sal
pimienta
Elaboración:
- Cortar la pechuga de pollo a cuadraditos.
- Picar la cebolla y ajo menudo (o rallar).
- Cortar espárragos y pimiento a trozos pequeños.
- Lavar, escurrir y cocer en agua hirviendo (3 - 4 minutos) los fideos Shirataki. Reservar.
- En una sartén grande ligeramente engrasada (3 gotas de aceite extendidas con papel de cocina) sofreir a medio fuego, la cebolla, ajo, pimiento y espárragos con un poco de agua unos 5 minutos (agregar más agua si se queda seco).
- Agregar el pollo, remover bien y añadir el azafrán. Dejar hacer unos 5 minutos (agregar más agua si se queda seco).
- Agregar las gambitas, tomate, salsa de soja y remover bien. Salpimentar y dejar hacer hasta que estén hechas.
- Agregar los fideos, remover para integrar con la salsa y dejar hacer 2 minutos.
- Servir caliente.
Nunca he probado estos fideos, pero he de decirte que el aspecto es fabuloso, muy buena combinación.
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.blogspot.com
Bueno, yo he utilizado estos porque en estos momentos estoy a dieta y no puedo usar pasta normal pero queda muy bien con cualquier pasta.
EliminaMuacs