VER LA RECETA EN CASTELLANO
A qui no li agrada la xocolata? Suposo que a la majoria us agrada i aquest pastís es un dels preferits de moltes persones. La versió dukanitzada no està malament (encara que no sigui igual) i estic segura que agradarà tant als que esteu a dieta com als que no.
Aquesta versió es de Jeffrey Herrero de la web Mi Pastelería de Dieta. La he fet tal qual amb l'única excepció de la melmelada. No tenia aroma de préssec i la vaig fer de maduixa, però això no canvia gaire el resultat.
RACIONS: 2
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 1/2 CS CIVADA per persona
TOLERATS: 1 CC cacau i 1 CC maizena per persona
Ingredients:
Pa de pessic:
3 ous
11 gr. sacarina en pols apte per cocció
30 gr. cacau desgreixat i sense sucre
30 gr. salvat d'avena
20 gr. gluten de blat
40 gr. llet en pols desnatada
30 gr. maizena
100 ml nata Puleva 5% o formatge batut 0%
1 sobre de gasificant
1 CC aroma de vainilla
unes gotes d'aroma d'ametlla
unes gotes d'aroma de xocolata
Melmelada:
4 gelatines
400 ml. d'aigua
aroma de maduixa al gust (en la recepta original de préssec)
3 CS edulcorant líquid
colorant al gust
Almívar:
1 got petit d'aigua
1 CC aroma de ron
edulcorant al gust
Cobertura:
75 ml. nata Puleva 5% o llet desnatada
100 ml. llet desnatada
10 gr. cacau desgreixat i sense sucre
10 gr. maizena
2 CS edulcorant
Monedes:
1 CS cacau desgreixat i sense sucre
1 CS llet en pols desnatada
1 CS llet desnatada
1 CS edulcorant liquid.
Elaboració:
Pa de Pessic:
- Pre escalfar forn a 160º.
- Separar els rovells de les clares i muntar aquestes amb el sobre blanc del gasificant (Mercadona).
- Barrejar la resta d'ingredients amb el sobre morat del gasificant (Mercadona).
- Incorporar les clares a poc a poc perquè no baixin gaire.
- Posar en un motlle rodó de 18 cm. i fornejar a 160º uns 30 minuts.
- Refredar sobre reixeta.
- Hidratar la gelatina en aigua freda 5 minuts.
- Escalfar els 400 ml. d'aigua al microones 1 minut.
- Afegir l'aroma, l'edulcorant i la gelatina escorreguda.
- Deixar al congelador 30 minuts.
- Passat aquest temps mirar si ja esta gelificada, si no, deixar una estona més.
- Quan ja estigui, remenar amb una forquilla per obtenir la textura de melmelada.
- Consell: Queda millor si es prepara el dia d'abans i es deixa a la nevera en comptes del congelador.
- Barrejar tot i posar en un biberó.
- Barrejar tot i posar en un recipient apte pel microones.
- Cuinar 1 minut, remenar i cuinar 1 minut més. Repetir fins que espesseixi.
- Deixar refredar fora de la nevera.
- Barrejar tot i posar en motlles rodons petits.
- Congelar.
- Tallar el pa de pessic en dos discs.
- Banyar els dos discs de pa de pessic amb l'almívar (ha de quedar ben mullat).
- Farcir amb la melmelada.
- Cobrir per dalt i el contorn amb la cobertura de xocolata.
- Deixar a la nevera un mínim de 6 hores.
- En el moment de servir decorar amb les monedes.
RECETA EN CASTELLANO
¿A quien no le gusta el chocolate? Supongo que a la mayoría os gusta y esta tarta es una de las preferidas de muchas personas. La versión dukanizada no está mal (aunque no sea igual) y estoy segura que gustará tanto a los que estéis a dieta como a los que no.
Esta versión es de Jeffrey Herrero de la web Mi Pastelería de Dieta. La he hecho tal cual con la única excepción de la mermelada. No tenía aroma de melocotón y la hice de fresa, pero esto no cambia mucho el resultado.
RACIONES: 2
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: 1 CS AVENA por persona
TOLERADOS: 1 CC cacao y 1 CC maizena por persona
Ingredientes:
Bizcocho:
3 huevos
11 gr. sacarina en polvo apta para cocción
30 gr. cacao desgrasado sin azúcar
30 gr. salvado de avena
20 gr. gluten de trigo
40 gr. leche en polvo desnatada
30 gr. maizena
100 ml. nata Puleva 5% o queso batido 0%
1 sobre de gasificante
1 CC aroma de vainilla
unas gotas de aroma de almendra
unas gotas de aroma de chocolate
Mermelada:
4 gelatinas
400 ml. de agua
aroma de fresa al gusto (en la receta original melocotón)
3 CS edulcorante líquido
colorante al gusto
Almíbar:
1 vaso pequeño de agua
1 CC aroma de ron
edulcorante al gusto
Cobertura:
75 gr. nata Puleva 5% o leche desnatada
100 ml. leche desnatada
10 gr. cacao desgrasado y sin azúcar
10 gr. maizena
2 CS edulcorante
Monedas:
1 CS cacao desgrasado y sin azúcar
1 CS leche en pols desnatada
1 CS leche desnatada
1 CS edulcorante líquido
Elaboración:
Bizcocho:
- Precalentar horno a 160º.
- Separar las yemas de las claras y montar éstas con el sobre blanco del gasificante (Mercadona).
- Mezclar el resto de ingredientes con el sobre morado del gasificante (Mercadona).
- Incorporar las claras poco a poco para que no bajen mucho.
- Poner en un molde redondo de 18 cm. y hornear a 160º unos 30 minutos.
- Enfriar sobre rejilla.
- Hidratar la gelatina en agua fría 5 minutos.
- Calentar los 400 ml. de agua en el microondas 1 minuto.
- Añadir aroma, edulcorante y la gelatina escurrida.
- Dejar en el congelador 30 minutos.
- Pasado este tiempo mirar si ya esta gelificada, si no, dejar un rato más.
- Cuando ya esté, remover con un tenedor para obtener la textura de mermelada.
- Consejo: Queda mejor si se prepara el día anterior y se deja en la nevera en vez de en el congelador.
- Mezclar todo y poner en un biberón.
- Mezclar todo y poner en un recipiente apto para el microondas.
- Cocinar 1 minuto, remover y cocinar 1 minuto más. Repetir hasta que espese.
- Dejar enfriar fuera de la nevera.
- Mezclar todo y poner en moldes redondos pequeños.
- Congelar.
- Cortar el bizcocho en dos discos.
- Bañar los dos discos de bizcocho con almíbar (han de quedar bien mojados).
- Relleñar con la mermelada.
- Cubrir por arriba y por el contorno con la cobertura de chocolate.
- Dejar en la nevera un mínimo de 6 horas.
- En el momento de servir decorar con las monedas.
que pinta!!! esta la tngo que hacer....te gusto?
ResponEliminaSi, esta muy buena pero tengo que decir que gana de un día para otra, los sabores se integran más.
EliminaCaram!!! Res a envejar la del Jeffrey, eh? Quina passada! Jo la vull intentar fer pel meu aniversari però m'imposa una mica!
ResponEliminaAmb les cosetes que fas això no es res!
EliminaL'única "complicació" és organitzar-se els temps, la resta és fàcil.
Estic segura que et quedarà molt bé.