Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dimecres, 23 de maig del 2012

PASTÍS DE FORMATGE I MADUIXA (PASTEL DE QUESO Y FRESA)




VER LA RECETA EN CASTELLANO

Aquest pastís ho vaig veure en el blog A Daily Sweet i em va agradar, he fet unes petites modificacions per adaptar-lo a la dieta i he afegit una cobertura i decoració per fer-ho més bonic.
Només porta com a tolerat 1 cullerada de maizena, o sigui que us ho podríeu menjar de cop. Encara que... molt millor fer racions o compartir (hem d'aprendre a menjar bé encara que costi).
Espero que us agradi.

RACIONS: 2
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS maizena per persona

Ingredients:
Base:
150 gr. formatge d'untar light
2 iogurts de sabor maduixa desnatats
2 ous
2 CS edulcorant líquid apte per cocció
4 o 5 gotes suc de llimona
1 CS maizena
10 gotes d'aroma de maduixa

Cobertura:
2 CS de formatge d'untar light
1 CS llet desnatada
1 CS llet desnatada en pols
1 CS edulcorant en pols
1 CC aroma de maduixa

Decoració:
250 ml. aigua
1 CC aroma de maduixa
2 CS edulcorant líquid
1 CC agar agar
colorant alimentari vermell
tallador de galetes en forma de cor

Elaboració:
Base:
  • Pre escalfar forn a 160º.
  • Batre tots els ingredients.
  • Posar en un motllo de silicona apte per cuinar i fornejar 45 - 50 minuts.
  • Deixar refredar dins el motllo, desmotllar i refredar en nevera d'un dia per altre.
Cobertura:
  • Barrejar tots els ingredients. 
Decoració:
  • Barrejar l'aigua amb l'agar agar. Bullir 2 minuts. 
  • Afegir aroma, edulcorant i colorant. Barrejar bé. 
  • Passar el líquid per un col·lador i posar en una plata rectangular de forma que quedi un gruix de mig centímetre aproximadament. 
  • Deixar a la nevera per què gelifiqui. 
  • Desmotllar amb ajuda d'un ganivet i tallar els cors amb un tallador de galetes. 
Muntatge:
  • Estendre la cobertura per la part de dalt del pastís. Decorar amb els cors de gelatina.






Salrito.com


RECETA EN CASTELLANO

Este pastel lo vi en el blog A Daily Sweet y me gusto. He hecho unas pequeñas modificaciones para adaptarlo a la dieta y he añadido una cobertura y decoración para hacerlo más bonito.
Sólo lleva como tolerado 1 cucharada de maizena, o sea, que os lo podríais comer de golpe. Aunque... mucho mejor hacer raciones o compartir (tenemos que aprender a comer bien aunque cueste).
Espero que os guste.

RACIONES: 2
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: 1/2 CS maizena por persona

Ingredientes:
Base:
150 gr. queso de untar light
2 yogures de sabor fresa desnatados
2 huevos
edulcorante al gusto
4 ó 5 gotas de zumo de limón
1 CS maizena
10 gotas de aroma de fresa


Cobertura:
2 CS de queso de untar light
1CS de leche desnatada
1 CS sopera de leche desnatada en polvo
1 CS edulcorante en polvo
1 CC aroma de fresa

Decoración:
250 ml. agua
1 CC aroma de fresa
2 CS edulcorante líquido
1 CC agar agar
colorante alimentario rojo
cortador de galletas en forma de corazón

Elaboración:
Base:
  • Precalentar horno a 160º.
  • Batir todos los ingredientes.
  • Poner en un molde de silicona apto para cocinar y hornear 45 - 50 minutos.
  • Dejar enfriar dentro del molde, desmoldar y enfriar en nevera de un día para otro.
Cobertura:
  • Mezclar todos los ingredientes. 
Decoración:
  • Mezclar el agua con el agar agar. 
  • Hervir 2 minutos. 
  • Añadir aroma, edulcorante y colorante. Mezclar bien.
  • Pasar el líquido por un colador y poner en una bandeja rectangular de forma que quede un grosor de medio centímetro aproximadamente. 
  • Dejar en la nevera para que gelifique. 
  • Desmoldar con ayuda de un cuchillo y cortar los corazones con un cortador de galletas. 
Montaje:
  • Extender la cobertura por la parte de arriba del pastel. Decorar con los corazones de gelatina.





Salrito.com

18 comentaris :

  1. Me l'emporto a la meva (llarga) llista de pendents! Veig que li has agafat el punt a l'agar-agar, no? Jo no m'atreveixo amb ell, li he agafat por i mania :( Optaré per la gelatina, que la idea d'aquesta decoració m'ha encantat ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No pensis que de vegades surten coses rares amb l'agar, o queda com una pedra o no espeseix com en teoria ho ha de fer però jo continuo experimentant encara que també faig servir la gelatina, clar.

      Elimina
  2. T'ha quedat molt maca la cobertura amb tants cors.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies.
      Havien de ser maduixes però no tenia un tallador adecuat i era difícil fer-ho amb l'agar. al final va quedar bé i tot.

      Elimina
  3. que buena presentación! y con esos ingredientes tiene que estar buenisima, besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias guapa.
      Si, esta muy gustoso (me tuve que poner sería para no comérmelo entero jajaja).

      Elimina
  4. M'agrada el fer els cors així, prenc nota!!!
    tot el pastis molt bo, eh!

    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies.
      Si que queda bo, si i amb ingredients molt poc calórics.

      Elimina
  5. Hola guapa tu

    preciós i bonisssssim, anoto proposta

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  6. Deliciosa tartita, para merendar me tomaba yo una buena porción!.
    Gracias por pasar por mi blog y por apuntarte al sorteo. Ya cuentas con una nueva seguidora más.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias guapa y ya sabes... a merendar sin cargos de conciencia.
      Muacs

      Elimina
  7. Que bonita y buenisima.
    Gracias por el traductor.

    ResponElimina
  8. Me gusta y al no llevar avena me ayuda..............es que la avena yo la uso para el pan................gracias la decoración un 10................un bico

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, a mi me pasa igual y cuando hago algo con avena hay que racionar o eliminar totalmente el pan.
      Pero bueno... es lo que hay.
      Muacs

      Elimina
  9. Una tartita muy rica y la decoración te ha quedado muy bonita, besos

    ResponElimina