VER LA RECETA EN CASTELLANO
RACIONS: 2
FASE: PP - PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS maizena per persona
Ingredients:
400 ml llet desnatada
1 CS maizena
sal
pebre blanc
nou moscada
ceba en pols
Elaboració:
RECETA EN CASTELLANO
RACIONES: 2
FASE: PP - PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: 1/2 CS por persona
Ingredientes:
400 ml leche desnatada
1 CS maizena
sal
pimienta blanca
nuez moscada
cebolla en polvo
Elaboración:
RACIONS: 2
FASE: PP - PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS maizena per persona
Ingredients:
400 ml llet desnatada
1 CS maizena
sal
pebre blanc
nou moscada
ceba en pols
Elaboració:
- Barrejar tots els ingredients en fred (les especies al gust) i remoure fins que la maizena es dissolgui.
- Posar a foc lent i anar removent fins que espesseixi al nostre gust.
RECETA EN CASTELLANO
RACIONES: 2
FASE: PP - PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: 1/2 CS por persona
Ingredientes:
400 ml leche desnatada
1 CS maizena
sal
pimienta blanca
nuez moscada
cebolla en polvo
Elaboración:
- Mezclar todos los ingredientes en frío (las especias al gusto) y remover hasta que la maizena se disuelva.
- Poner a fuego lento e ir removiendo hasta que espese a nuestro gusto.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada