PLUM CAKE DE XOCOLATA BLANCA I MADUIXES
Ingredients:
- 2 ous
- 80 g mantega
- 1 iogurt grec
- 100 g sucre moreno (o 50 g sucre+ 50 g llet condensada)
- 110 g farina
- 2/3 de sobre de llevat Royal
- Un pessic de sal
- 75 g xocolata blanca a trossets
- 4 maduixes fresques
- 1 xarrup de kirsch o qualsevol licor que us agradi
PEL CRUMBLE:
- 20 g mantega
- 10 g llet condensada
- 20 g farina
- 20 g xocolata blanca
- Gotes d'essencia de vainilla
- 1 maduixa + 1 per decorar
1. Desfem la mantega al microones i la mesclem amb el
sucre (o el sucre i la llet condensada). Batim bé amb les
varetes. Afegim el iogurt, un ou i tornem a batre. Afegim el
següent ou i tornem a batre amb força. Fiquem un pessic de
sal i seguidament incorporem la farina amb el llevat.
Remenem bé amb una espàtula. Finalment afegim el licor, els
trossets de xocolata blanca i les maduixes a trossets també.
Reservem.
2. Mentrestant fem el crumble, una barreja que es fica a la
superfície per donar-hi èmfasis i més sabor. Desfem la
mantega amb la xocolata i la llet condensada al microones.
Un cop desfeta hi afegim la farina, la vainilla i la maduixa
trossejada. Remenem bé fins que ens quedi una massa
gruixuda sense grumolls. Reservem.
3. Un cop tota la massa estigui ben barrejada, l'afegim dins
un motlle rectangle tipus plum cake i el coem al forn
preescalfat a 200ºC durant 15 minuts.
4. Un cop hagin passat aquests minuts, afegim el crumble
per la superfície i l'enfornem 35 minuts més, o fins que
l'escuradents surti net. Hem de vigilar que no se'ns cremi la
superfície, si fos així tapem el plum cake amb paper de forn
o d'alumini.
Deixem refredar i a disfrutar!!!
Ingredients:
Ingredients:
- 2 ous
- 80 g mantega
- 1 iogurt grec
- 100 g sucre moreno (o 50 g sucre+ 50 g llet condensada)
- 110 g farina
- 2/3 de sobre de llevat Royal
- Un pessic de sal
- 75 g xocolata blanca a trossets
- 4 maduixes fresques
- 1 xarrup de kirsch o qualsevol licor que us agradi
PEL CRUMBLE:
- 20 g mantega
- 10 g llet condensada
- 20 g farina
- 20 g xocolata blanca
- Gotes d'essencia de vainilla
- 1 maduixa + 1 per decorar
1. Desfem la mantega al microones i la mesclem amb el
sucre (o el sucre i la llet condensada). Batim bé amb les
varetes. Afegim el iogurt, un ou i tornem a batre. Afegim el
següent ou i tornem a batre amb força. Fiquem un pessic de
sal i seguidament incorporem la farina amb el llevat.
Remenem bé amb una espàtula. Finalment afegim el licor, els
trossets de xocolata blanca i les maduixes a trossets també.
Reservem.
2. Mentrestant fem el crumble, una barreja que es fica a la
superfície per donar-hi èmfasis i més sabor. Desfem la
mantega amb la xocolata i la llet condensada al microones.
Un cop desfeta hi afegim la farina, la vainilla i la maduixa
trossejada. Remenem bé fins que ens quedi una massa
gruixuda sense grumolls. Reservem.
3. Un cop tota la massa estigui ben barrejada, l'afegim dins
un motlle rectangle tipus plum cake i el coem al forn
preescalfat a 200ºC durant 15 minuts.
4. Un cop hagin passat aquests minuts, afegim el crumble
per la superfície i l'enfornem 35 minuts més, o fins que
l'escuradents surti net. Hem de vigilar que no se'ns cremi la
superfície, si fos així tapem el plum cake amb paper de forn
o d'alumini.
Deixem refredar i a disfrutar!!!
Ingredients:
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada