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dijous, 15 de març del 2012

FALSA PAELLA




VER LA RECETA EN CASTELLANO

Aquest es un plat tradicional que substitueix l'arròs per coliflor. D'aquesta manera es apte per tot tipus de dietes, ja siguin hipocalòriques o proteiques.
Sembla una mica estrany i a qui no li agradi l'olor o el sabor d'aquesta verdura pot tenir certes reticències. Jo sóc una d'aquestes persones i us puc assegurar que cuinada d'aquesta forma, la coliflor no fa olor i el gust es talment de paella. Proveu-ho i em dieu alguna cosa!

RACIONS: 2
FASE: PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: SENSE AVENA
TOLERATS: SENSE TOLERATS

Ingredients:
1 coliflor
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
2 tomàquets madurs
1 ceba
1 all
1 fulla de llorer
safra
sal
pebre blanc
2 o 3 gotes d'oli d'oliva
6 llagostins crus
1 sípia
100 gr. petxines xirles
200 gr. musclos
1 calamar
Elaboració:

  • Tallar la coliflor a trossets petits (també es pot ratllar).
  • Rentar i tallar totes les verdures molt menudes (o triturar tot si agrada trobar-se trossos).
  • Rentar i tallar a trossets la sípia i el calamar.
  • Treure les barbes dels musclos.
  • Rentar les petxines i els musclos.
  • Engreixar la paella amb l'oli i l'ajut d'un pinzell.
  • Afegir tot el marisc i deixar fins que les petxines i els musclos s'hagin obert.
  • Retirar tot el marisc i reservar en un plat.
  • A la mateixa paella, posar les verdures (menys la coliflor) i el llorer amb una mica d'aigua i deixar sofregir.
  • Quan estigui mig fet, afegir el safrà i una mica de pebre blanc, cuinar fins que estigui fet (es pot afegir una mica d'agua perquè no s'enganxi).
  • Afegir la coliflor i barrejar bé.
  • Afegir el marisc, 2 gots d'aigua i salar.
  • Deixar fer a foc lent fins que la coliflor s'estovi.
  • Rectificar de sal i servir calent.

RECETA EN CASTELLANO

Este es un plato tradicional que sustituye el arroz por la coliflor. De esta forma es apto para todo tipo de dietas, ya sean hipocalóricas o protéicas.
Parece un poco raro y a quien no le guste el olor o el sabor de esta verdura puede tener ciertos reparos. Yo soy una de estas personas y os puedo asegurar que cocinada de esta forma, la coliflor, no hace olor y el gusto es totalmente de paella. ¡Probazlo y me contais!

RACIONES: 2
FASE: PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: SIN TOLERADOS

Ingredientes:
1 coliflor
1 pimiento verde
1 pimiento rojo
2 tomates maduros
1 cebolla
1 ajo
1 hoja de laurel
azafrán
sal
pimienta blanca
6 langostinos crudos
1 sepia
100 gr. almejas chirla
200 gr. mejillones
1 calamar
Elaboración:

  • Cortar la coliflor a trocitos (también se puede rallar).
  • Lavar y picar todas las verduras muy menudas (o triturar si no nos gusta encontrar trozos).
  • Lavar y cortar a trocitos la sepia y el calamar.
  • Quitar las barbas a los mejillones.
  • Lavar las almejas y los mejillones.
  • Engrasar la paella con el aceite y la ayuda de un pincel.
  • Añadir todo el marisco y dejar hasta que las almejas y los mejillones se hayan abierto.
  • Retirar todo el marisco y reservar en un plato.
  • En la misma paella, poner las verduras (menos la coliflor) y el laurel con un poco de agua. Dejar sofreír.
  • Cuando esté medio hecho, añadir el azafrán y un poco de pimienta blanca, cocinar hasta que esté hecho (se puede añadir un poco de agua para que no se enganche).
  • Añadir la coliflor y mezclar bien.
  • Añadir el marisco, 2 vasos de agua y salir.
  • Dejar hacer a fuego lento hasta que la coliflor se ablande.
  • Rectificar de sal y servir caliente.

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