VER LA RECETA EN CASTELLANO
Em vaig comprar una donutera per impuls. Reconec que totes les cosetes per la cuina em fan tornar boja per la qual cosa, mirant per l'economia, intento no anar gaire sovint a botigues de coses per la casa. Aquesta màquina me la vaig trobar per sorpresa quan anava buscant altra cosa. Com que era barateta, si no recordo malament uns 15€ aproximadament, no em vaig poder resistir.
Després de provar varies receptes que vaig trobar per internet, aquesta que us porto avui es la que m'agrada més.
Un cop fets, se'ls hi pot posar una cobertura de xocolata, maduixa, caramel... Al gust del consumidor!.
A mi m'agraden tal qual però al meu home li agraden amb xarop de xocolata. Fem servir el de la marca Walden Farms. No té greixos, ni sucres per tant no afecta a la dieta. Es un caprici, que tot i ser car, com que no es fa servir gaire dura molt. És una marca americana que aquí només he trobat a la web No más calorias.
RACIONS: 2
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: La meitat de la quantitat d'avena i de blat diaria per persona
TOLERATS: SENSE TOLERATS
Ingredients:
2 CS salvat d'avena
1 CS salvat de blat
1 CS edulcorant líquid apte per cocció
3 CS formatge batut 0%
1 ou
1/2 sobre de llevat químic
1/4 CC cardamom en pols (les llavors de 3 baies moltes)
1 CC oli o esprai desmotllant
Màquina donutera
Elaboració:
Barrejar tots els ingredients.
Escalfar la donutera.
Amb ajut d'un pinzell, untar les cavitats amb oli o ruixar amb esprai.
Omplir cada cavitat amb una cullerada de postre de massa, tancar la màquina i deixar fer 4 minuts.
Desmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.
Repetir fins acabar la massa.
RECETA EN CASTELLANO
Me compré una donutera por impulso. Reconozco que todas las cositas para la cocina me vuelven loca por lo cual, mirando por la economía, intento no ir muy a menudo a tiendas de menaje. Esta máquina me la encontré por sorpresa cuando iba buscando otra cosa. Como era barata, si no recuerdo mal unos 15 € aproximadamente, no me pude resistir.
Después de probar varias recetas que encontré por internet, esta que traigo hoy es la que me gusta más.
Una vez hechos, se le puede poner una cobertura de chocolate, fresa, caramelo... ¡Al gusto del consumidor!
A mi me gustan tal cual pero a mi marido le gustan con sirope de chocolate. Utilizamos el de la marca Walden Farms. No tiene grasas, ni azúcares por tanto no afecta a la dieta. Es un capricho, que aún siendo caro, como se se utiliza a diario dura mucho. Es una marca americana que aquí solamente he encontrado en la web No más calorías.
RACIONES: 2
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: La mitad de la cantidad de avena y de trigo diaria per persona
TOLERADOS: SIN TOLERADOS
Ingredientes:
2 CS salvado de avena
1 CS salvado de trigo
1 CS edulcorante líquido apto para cocción
3 CS queso batido 0%
1 huevo
1/2 sobre de levadura química
1/4 CC cardamomo en polvo (las semillas de 3 bayas molidas)
1 CC aceite o spray desmoldante
Elaboración:
Mezclar todos los ingredientes.
Calentar la donutera.
Con ayuda de un pincel, untar las cavidades con aceite o espolvorear con spray.
Rellenar cada cavidad con una cucharada de postre de masa, cerrar la máquina y dejar hacer 4 minutos.
Desmoldar y dejar enfriar sobre una rejilla.
Repetir hasta acabar la masa.
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