Avui us porto uns cupcake d'Oreo copiat amb més o menys gràcia del blog Objetivo: Cupcake perfecto. La veritat és que van quedar molt bons i no varen durar ni dos minuts. Així que no dubto que us agradaran.
CUPCAKE OREO
Ingredients:
2 ous
140 gr. sucre
115 gr. farina
120 gr. mantega sense sal
2 1/2 CS cacau
1 CC llevat químic
1 CC aroma vainilla
60 ml. llet
6 CS galetes Oreo ratllades
Elaboració:
- Pre-escalfar el forn a 160º.
- Preparar els motlles de cupcakes amb les càpsules de paper.
- Barrejar la llet amb l'aroma de vainilla.
- Tamisar en un bol la farina amb el cacau, galetes rallades i el llevat.
- Amb ajut d'una batedora de varetes rígides, batre la mantega amb el sucre fins que quedi cremós (es pot fer manualment però costa bastant).
- Afegir els ous d'un en un sense deixar de batre.
- Afegir la meitat de la mescla de farina, cacau i llevat.
- Barrejar bé i afegir la llet. Sense deixar de batre, afegir la resta de mescla de farina.
- Un cop tot mesclat, farcir les càpsules de paper fins a 3/4 de la seva capacitat.
- Fornejar de 22 a 24 minuts.
- Treure del forn i deixar 5 minuts al motlle.
- Desmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.
BUTTERCREAM OREO
Ingredients:
220 gr. mantega sense sal
400 gr. sucre glas
1 CC aroma vainilla
6 CC llet
4 CS galetes Oreo rallades i tamisades
Elaboració:
- Batre la mantega amb el sucre, llet, aroma i galetes fins que quedi una pomada espesa.
MUNTATGE
Ingredients:
galeta mini Oreo
Elaboració:
- Aplicar la buttercream sobre el cupcake amb l'ajut d'una màniga pastissera i decorar amb una galeta mini Oreo.
RECETA EN CASTELLANO
Hoy os traigo uns cupcake de Oreo copiados con más o menos gracia del blog Objetivo: Cupcake perfecto. La verdad es que quedaron muy buenos y no duraron ni dos minutos. Así que dudo que os gustarán.
CUPCAKE OREO
Ingredientes:
2 huevos
140 gr. azúcar
115 gr. harina
120 gr. mantequilla sin sal
2 1/2 CS cacao
1 CC levadura química
1 CC aroma vainilla
60 ml. leche
6 CS gal Galletas Oreo ralladas
Elaboración:
- Precalentar el horno a 160º.
- Preparar los moldes de cupcakes con las cápsulas de papel.
- Mezclar la leche con el aroma de vainilla.
- Tamizar en un bol la harina con el cacao, galletas y levadura.
- Con ayuda de una batidora de varillas rígidas, batir la mantequilla con el azúcar hasta que quede cremoso (se puede hacer manualmente pero cuesta bastante).
- Añadir los huevos de uno en uno sin dejar de batir.
- Añadir la mitad de la mezcla de harina, cacao y levadura.
- Mezclar bien y añadir la leche. Sin dejar de batir, añadir el resto de la mezcla de harina.
- Una vez todo mezclado, rellenar las cápsulas de papel hasta 3/4 de su capacidad.
- Hornear de 22 a 24 minutos.
- Sacar del horno y dejarlos 5 minutos en el molde.
- Desmoldar y dejar enfriar sobre una rejilla.
BUTTERCREAM OREO
Ingredientes:
222 gr. mantequilla sin sal
400 gr. azúcar glas
1 CC aroma vainilla
6 CC leche
4 CS galletas Oreo ralladas y tamizadas
Elaboración:
- Batir la mantequilla con el azúcar, leche, aroma y galletas hasta que quede una pomada espesa.
MONTAJE
Ingredientes:
galletas mini Oreo
Elaboración:
- Aplicar la buttercream sobre el cupcake con ayuda de una manga pastelera y decorar con una galleta mini Oreo.
mmm.. que rico!tiene muy buena pinta!!Felicidades por el Blog :)
ResponEliminaGracias, a ver si te animas y haces alguna recetilla.
ResponElimina