VER LA RECETA EN CASTELLANO
Aquesta recepta es una adaptació d'una que vaig llegir al llibre Las receptes Dukan. És molt fàcil de fer i en poc menys de 15 minuts tens un plat bo i força consistent.
RACIONS: 1
FASE: PP - PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: SENSE AVENA
TOLERATS: SENSE TOLERATS
Ingredients:
2 pits de pollastre
1 ceba
3 CS formatge fresc batut 0%
1 CS curry
sal
pebre
julivert
Elaboració:
- Tallar el pollastre a daus i salpimentar al gust.
- Pelar i ratllar la ceba.
- Daurar el pollastre en una paella lleugerament engreixada. Retirar i reservar.
- A la mateixa paella sofregir la ceba amb una mica d'aigua i sal.
- Quan la ceba estigui feta afegir el pollastre i el curry. Barrejar bé.
- Afegir el formatge i remenar fins que quedi integrat.
- Deixar a foc lent uns 5 minuts (fins que el pollastre estigui fet).
- Si la salsa redueix molt, afegir una mica d'aigua perquè no es cremi.
- Espolvorejar amb julivert picat.
RECETA EN CASTELLANO
Esta receta es una adaptación de una que leí en el libro Las recetas Dukan. Es muy fácil de hacer y en unos 15 minutos tienes un plato bueno y bastante consistente.
RACIONES: 1
FASE: PP - PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SENSE AVENA
TOLERADOS: SIN TOLERADOS
Ingredientes:
2 pechugas de pollo
1 cebolla
3 CS queso fresco batido 0%
1 CS curry
sal
pimienta
perejil
Elaboración:
- Cortar el pollo en dados y salpimentar al gusto.
- Pelar y rallar la cebolla.
- Dorar el pollo en una sartén ligeramente engrasada. Retirar y reservar.
- En la misma sartén, sofreir la cebolla con un poco de agua y sal.
- Cuando la cebolla esté hecha añadir el pollo y el curry. Mezclar bien.
- Añadir el queso y remover hasta que quede integrado.
- Dejar a fuego lento unos 5 minutos (hasta que el pollo esté hecho).
- Si la salsa se reduce mucho, añadir un poco de agua para que no se queme.
- Espolvorear con perejil picado.
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